top of page

Een uitvaart in Gouda, wat zijn de mogelijkheden?

Stoppelenburg is een uitvaartverzorger die midden in de regio staat. Onze uitvaartbegeleiders komen uit de regio Krimpenerwaard en Gouda en kennen de lokale gebruiken. Het is wel zo fijn dat de uitvaart bij de overledene past. Stoppelenburg is een familiebedrijf dat al generaties lang uitvaarten in de regio verzorgt. Voor het regelen en uitvoeren van een begrafenis is het prettig dat wij haarfijn aanvoelen wat wel en niet geschikt is.

 

Een uitvaart met karakter

 

Wij geloven dat een uitvaart het verhaal van de overledene moet vertellen. Het is prachtig als tijdens de plechtigheid het karakter van de dierbare naar voren komt. Dit waardige afscheid vormt het begin van het rouwproces. Boven alles staat dat wij naar de wensen van u en uw dierbare luisteren. Op basis daarvan weten wij als geen ander een eerbiedige crematie of begrafenis ceremonie te realiseren. Ook in het coronatijdperk zijn wij flexibel in het creëren van herdenkingsbijeenkomsten.

 

Op afstand gedenken

 

Door constant veranderende regelgeving over de uitvoering van begrafenissen is het lastig om al uw vrienden en familieleden uit te nodigen. Daarom bestaat er sinds de uitbraak van COVID-19 een nieuw initiatief. Uitvaart met beeld geeft kennissen de kans om de uitvaart op een, zover dat mogelijk is, mooie manier te volgen. Een team van professionale videografen en technici zorgt ervoor dat de begrafenis vanuit alle hoeken wordt gefilmd en uitgezonden. Informeer bij Stoppelenburg voor meer informatie.

 

Uw uitvaartverzorger in Gouda

 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging heeft een vestiging in Stolwijk en is daarom zeer bekend met en gericht op Gouda. Wij besteden altijd veel aandacht aan het persoonlijke verhaal van de overledene. We trekken tijd uit om hier achter te komen en het op een creatieve manier naar voren te laten komen tijdens de uitvaartceremonie. Traditioneel en vertrouwd, modern en vernieuwend of ergens daartussenin, de uitvaartverzorgers van Stoppelenburg staan open voor u en denken met u mee.

Kwaliteit in uitvaart

Kwaliteit in alles wat wij doen is voor Stoppelenburg Uitvaart het uitgangspunt. Deze kwaliteit garanderen wij u met het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk keurt ons regelmatig op alle vlakken van het uitvaartvak en geeft u de garantie dat alles wat wij doen vakkundig geregeld is en dat u weet waar u aan toe bent.

Meer informatie of een uitvaart offerte?

Wilt u meer informatie over een uitvaart in Lopik en omgeving of wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf? Neem dan direct contact met ons op.

bottom of page