Stoppelenburg Uitvaartverzorging

A

Afscheid nemen van een dierbare is emotioneel zwaar. De uitvaart markeert het begin van een leven zonder de ander en betekent vaak ook het begin van de rouwverwerking. Stoppelenburg Uitvaartverzorging is er om u te begeleiden tijdens deze intense periode. Op basis van vertrouwen, oprechte interesse en veiligheid bieden wij u een unieke en waardevolle uitvaart. Zodat u ondanks het verdriet uiteindelijk los kunt laten.

Maatwerk

Wat voor uitvaart bij u past, is voor iedereen anders. Wij luisteren daarom graag eerst naar uw verhaal. Niet als uitvaartbegeleider, maar als mens. We zijn benieuwd hoe de laatste dagen waren. En wat voor persoon de overledene was. Zo worden we voor even deel van uw leven. En komen we samen tot een afscheid dat past bij uw wensen. Met aandacht voor details.

Ervaring

Ervaar het vertrouwde gevoel van een bekend gezicht. Stoppelenburg was er in 1956 al voor u. En nu nog steeds. Onze uitvaartverzorgers groeiden veelal op in onze regio en zijn persoonlijk betrokken bij de families die zij begeleiden. We kennen en respecteren de gebruiken en tradities uit het verleden, maar we inspireren u ook graag met moderne ideeën.

Ambacht

Een uitvaart moet precies zo zijn als u in uw hoofd heeft. Foutloos, persoonlijk en kwalitatief. Daarom staat ambacht bij ons centraal. Van rouwvervoer tot catering. Veel van de diensten hebben wij zelf in huis en partijen met wie wij samenwerken bewezen in het verleden ons vertrouwen waard te zijn. Dat geeft rust.

Partner van DELA

 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging draagt het Keurmerk Uitvaartzorg en is tevens erkend partner van DELA. Bent u hier verzekerd, dan kunt u gebruik maken van onze dienstverlening en faciliteiten welke zijn opgenomen in de verzekerde voorwaarden.

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS