Uitvaart Lekkerkerk
 

De dagen voordat de uitvaart plaatsvindt staan in het teken van afscheid nemen. Een emotionele en hectische periode, waarin u bijgestaan wilt worden door een betrouwbare uitvaartverzorger. Bij Stoppelenburg kennen we de tradities en gebruiken van Lekkerkerk en omgeving. Onze medewerkers zijn afkomstig uit de regio en helpen u om een uitvaart samen te stellen die recht doet aan uw overleden dierbare.

Uitvaartcentrum Stoppelenburg Lekkerkerk
 

In de vertrouwde sfeer van ons uitvaartcentrum in Lekkerkerk krijgt u alle rust en ruimte om op persoonlijke wijze afscheid te nemen van de overledene. De familiekamer wordt gebruikt voor het opbaren in de dagen voor de uitvaart. Dit is een intieme ruimte, met een huiselijke sfeer. U kunt het eventueel aankleden met foto’s of bloemen om de kamer persoonlijke accenten te geven. Net als thuis bent u dag en nacht welkom in onze familiekamer. De uitvaartdienst kan plaatsvinden in onze sfeervolle aula met 150 zitplaatsen.

 

Bij Stoppelenburg Uitvaartverzorging denken we met u mee over het vormgeven van een passende uitvaart waarin het leven van de overledene centraal staat. Onze uitvaartmedewerkers helpen u daar graag bij. Ze staan voor u en de andere nabestaanden klaar om rust te creëren en u zorg uit handen te nemen. Vanwege de ligging is dit uitvaartcentrum ook geschikt voor inwoners van Berkenwoude.  

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Voor meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg bezoekt u de website.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS