top of page
Stoppelenburg Uitvaartverzorging uitvaartcentrum Linquenda

Uitvaart Schoonhoven

Afscheid nemen van een dierbare is emotioneel en intens. Het is niet gek als u tijdens deze periode uit het lood geslagen bent. Onze uitvaartverzorgers hebben aandacht voor uw verhaal. De wensen van u en de andere nabestaanden vertalen we door naar een persoonlijke uitvaart in de regio Schoonhoven. Wij zijn vertrouwd in de regio en kennen de tradities en gebruiken. In overleg met u ontstaat een uitvaart die precies bij de overledene past.

Uitvaartcentrum Linquenda

in Schoonhoven

In ons uitvaartcentrum in Schoonhoven geven wij nabestaanden alle ruimte om afscheid te nemen van hun overleden dierbare. Het is mogelijk om de overledene in een van de drie familiekamers op te baren. U bent hier 24 uur per dag welkom, zodat u in alle rust en privacy tijd kunt doorbrengen met overledene die u liefhad. De uitvaart kan plaatsvinden in de naastgelegen aula met 150 zitplaatsen.

 

Bij Stoppelenburg Uitvaartverzorging denken we met u mee over het samenstellen van de best passende uitvaart in Schoonhoven. Hiervandaan bedienen wij ook de inwoners van Ammerstol. Onze medewerkers helpen om u zorg uit handen te nemen in de dagen voor en tijdens het laatste afscheid. Een persoonlijke uitvaart laat zich niet in een standaard vat gieten. Samen zorgen we ervoor dat uw dierbare overledene op de best mogelijke manier wordt herdacht.

bottom of page