top of page
Stoppelenburg uitvaart afscheid nemen.jpg

Uw verhaal als leidraad voor een mooie uitvaart

Het is niet gek als u na een overlijden uit het lood geslagen bent. Uw verdriet mag er zijn. Onze uitvaartbegeleiders luisteren daarom allereerst naar uw verhaal. We geven u onze tijd en aandacht en vragen door. Uw wensen koppelen we aan onze kennis en kunde. Zo ontstaat er een mooie uitvaart die precies bij u en uw dierbare past.

 

Laat u inspireren

Een persoonlijk afscheid laat zich niet in een standaard concept gieten. Wat voor u een mooie uitvaart is, is heel persoonlijk. Doe op deze pagina inspiratie op en bekijk bij welke elementen u zich thuis voelt. Uiteraard gaat het slechts om een globaal beeld van de mogelijkheden. De uiteindelijke uitvaart geven we vorm in de ontmoetingen die we met elkaar hebben.

Herkenbaar en vertrouwd

Toeters en bellen passen niet bij uw stijl. Liever wilt u een mooi, net, liefdevol en warm afscheid. Zoals uw overleden dierbare het gewild had. Wij bieden u de houvast waar u naar op zoek bent. Zonder te veel poespas. Met nette, neutrale materialen. En ruimte voor persoonlijke inbreng. Een afscheid dat krachtig is in al zijn eenvoud.

Stoppelenburg is al jaren een betrouwbare naam in de regio. Onze uitvaartbegeleiders groeiden hier veelal zelf op, zaten misschien wel bij u op school en kennen uw familie vaak al. Wij begrijpen de sterke cultuur die deze regio verbindt. Met respect voor lokale gebruiken zoeken wij samen naar een afscheid dat bij u past.

BureauAPS-Stoppelenburg-21.jpg
BureauAPS_Stoppelenburg_Rouwauto1.jpg
Laat u inspireren voor een mooie uitvaar
bottom of page