top of page

Verder na verlies

De periode direct na een overlijden staat in het teken van de uitvaart. Maar ook de weken erna zijn heftig. Het leven gaat verder, terwijl u vaak nog vooral bezig bent uw verlies een plaats te geven. Stoppelenburg Uitvaartverzorging  helpt u al op weg tijdens het regelen van het afscheid. Op emotioneel, maar ook op praktisch vlak. Van belastingaangifte tot bankzaken of een tijdschriftabonnement: wij weten precies wat er geregeld moet worden.

Verder gaan na een uitvaart is niet makkelijk. Stoppelenburg Uitvaartverzorging verzorgt d

Enkele praktische tips

Verder gaan na een uitvaart is niet makk

Informeer de bank over het overlijden

Verder gaan na een uitvaart is niet makk

Zeg verzekeringen op

Verder gaan na een uitvaart is niet makk

Beëindig abonnementen

Verder gaan na een uitvaart is niet makk

Regel de afwikkeling van de nalatenschap

Administratie na het overlijden

De dienstverlening van Stoppelenburg reikt verder dan de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat hiervoor vaak onnodig kosten worden gemaakt. Wij werken samen met het NabestaandenLoket, om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen. U krijgt van ons een account, welke een overzicht geeft van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

 

In de door u te nemen acties wordt u voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts.

Nog geen account? Klik hier om hem aan te vragen

bottom of page