top of page

Crematie in Gouda

Als begrafenisondernemer in onder andere Gouda, Stolwijk en de Krimpenerwaard heeft Stoppelenburg Uitvaartverzorging bijzondere kennis van en ervaring in de regio. Dat betekent dat wij gevoel hebben voor specifieke gebruiken rondom kerkelijke en niet-kerkelijke crematies. Wij werken samen met alle mogelijke uitvaartlocaties zoals begraafplaatsen, crematoria, kerken, aula’s en zalen in Gouda. Onze jarenlange ervaring staat borg voor hoogwaardige dienstverlening en een passende crematie. Ook indien u graag gebruik wilt maken van een ander crematorium verzorgen wij dit graag voor u.

Voor ieder budget en iedere wens

Voor ieder budget hebben wij een passende crematie zonder in te boeten op de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Iedere wens is bij ons bespreekbaar en maken wij graag voor u mogelijk.

Oog voor detail en tot in de puntjes geregeld

Door onze ervaring, opgebouwd door meerdere generaties Stoppelenburg en onze uiterst bekwame medewerkers, zijn wij in staat om u te voorzien van de best mogelijke begeleiding en ondersteuning. Wij letten bij iedere crematie op de kleinste details waarbij wij uw verhaal kunnen vertalen naar de best passende uitvaart.

Kwaliteit in onze dienstverlening

Kwaliteit in onze dienstverlening en naar onze klanten toe is uiterst belangrijk. Hiervoor is ons bedrijf door het SKU beloond met het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk geeft aan dat wij een uitvaart in alle opzichten vakkundig regelen. Ook is Stoppelenburg aangesloten bij de BGNU, de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen.

Wij helpen u graag verder

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende voorbespreking? 

Neem dan contact met op.

Meer weten over crematie in Gouda?

Voor meer informatie, of een persoonlijk gesprek kunt u contact met ons opnemen.

bottom of page