Begrafenisondernemer Gouda

Bent u op zoek naar een uitvaartondernemer in de regio Gouda? Stoppelenburg Uitvaartverzorging begeleidt u en andere nabestaanden op persoonlijke wijze tijdens een emotionele periode. Onze betrokken medewerkers staan voor u klaar om zorg uit handen te nemen als uw dierbare is overleden.

Uitvaart Gouda

Al jarenlang is Stoppelenburg als uitvaartondernemer werkzaam in Gouda en omgeving. Wij stellen samen met u een uitvaart samen die recht doet aan uw dierbaar overledene. Dankzij onze jarenlange ervaring in de regio Gouda zijn wij bekend met specifieke gebruiken en onderhouden contact met lokale begraafplaatsen, crematoria, kerken en voorgangers.

Een uitvaartdienst in Gouda

Wat voor uitvaart bij uw dierbare overledene past, is voor iedereen anders. Onze uitvaartbegeleiders gaan met u in gesprek om wensen rondom het afscheid te bespreken. Een persoonlijke dienst in Gouda of omgeving met veel aandacht voor details. Het is ons doel om rust te creëren in een voor u bewogen periode. De uitvaart moet precies zijn zoals u het in uw hoofd heeft en het is ons specialisme om die wensen te vertalen naar een uitvaartdienst die recht doet aan uw overleden dierbare.

Traditionele of moderne uitvaart
 

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een uitvaartdienst vorm te geven naar wens van de nabestaanden en overledene. Daarom is niet één uitvaart hetzelfde. Of u nu een (kerkelijke of niet-kerkelijke) traditionele of moderne uitvaart in Gouda of omgeving wenst, wij staan voor u klaar. Onze uitvaartbegeleiders kennen de regio en respecteren de gebruiken uit het verleden, maar inspireren u ook graag met moderne ideeën.

 

​Wij staan voor iedereen uit Gouda en omgeving dag en nacht klaar met steun en deskundigheid. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Op 0180 - 52 22 55 zijn wij 24/7 bereikbaar. Via ons contactformulier is het mogelijk om een e-mail te sturen.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging – Wij zijn er voor ú

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Voor meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg bezoekt u de website.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS