Een livestream maakt uw uitvaart toch toegankelijk

D

De huidige coronacrisis waarin wij ons allen bevinden bemoeilijkt het eerbare afscheid dat wij allemaal aan onze dierbaren willen geven. De maatregelen schrijven voor dat er een gemaximeerd aantal personen aanwezig mogen zijn bij een uitvaartdienst. Dit is problematisch als u waardig met alle vrienden en familie uw geliefde wilt herdenken. Er is nu een oplossing om de pijn een beetje te verzachten. Middels een persoonlijke livestream kan iedereen op uitnodiging meekijken met de uitvaartdienst. Wilt u meer weten over dit concept? Neem dan telefonisch contact met ons op en wij leggen u graag uit hoe het precies werkt.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging | Lives

Ver weg en toch dichtbij

Stoppelenburg Uitvaartverzorging is een onderneming die zich kenmerkt door haar benadering van de uitvaartdienst. Uitgangspunt is het levensverhaal van de overledene. Het is belangrijk dat dit verhaal voelbaar is tijdens de ceremonie. Onze uitvaartverzorgers komen zelf uit de gemeenschap en snappen de lokale tradities goed. Ook tijdens de coronacrisis raken deze kernwaarden niet verloren. De aandacht en empathie waar Stoppelenburg bekend om staat worden ook nu toegepast. De livestream is een manier om toch dicht tot elkaar te komen en te herdenken, zo goed als dat mogelijk is binnen de huidige maatregelen.

Een compromis in crisistijd

Door een samenwerking met Uitvaartmetbeeld.nl kunnen wij uw uitvaartplechtigheid in beeld brengen en uitzenden op een persoonlijke livestream. Zo is het mogelijk voor dierbaren om toch de dienst mee te maken, ondanks dat ze fysiek niet aanwezig kunnen zijn. Op de rouwkaart printen wij een link waarop in te loggen is. Natuurlijk is dit een tussenoplossing, daar is Stoppelenburg zich van bewust. Het rouwproces vereist lichamelijke genegenheid. Daarom is het ook mogelijk om op een latere datum een herdenkingsdienst te organiseren.

De flexibiliteit van een livestream

Ervaren videografen staan klaar om uw uitvaart in beeld te brengen. De opnamen kunnen zowel tijdens de dienst en/of de uitvaart plaatsvinden. Als u dat wenst kunnen wij een film samenstellen van de geschoten beelden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw uitvaart in beeld te brengen?

Stoppelenburg Uitvaartverzorging | Lives