top of page

Een livestream maakt de uitvaart toegankelijk

Stoppelenburg Uitvaartverzorging biedt de mogelijkheid aan om uitvaarten via een livestream
te laten volgen. Voor mensen die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn is dit een mooie
oplossing. Door de uitvaart online te streamen kunnen alle familieleden, vrienden en bekenden de
uitvaartceremonie volgen. Wij nemen dit graag uit handen voor nabestaanden, ongeacht of het afscheid plaatsvindt in één van onze eigen uitvaartcentra of op een externe locatie.

Hoe werkt een livestream?

Een livestream zorgt ervoor dat iedereen via een link op onze website de uitvaart online en live kan volgen. Het is uiteraard niet te vergelijken met een fysieke aanwezigheid, maar de optie wordt wel positief ontvangen. Op deze manier kan iedereen er toch “bij zijn”. Het kan zelfs rust geven aan nabestaanden als er beperkingen zijn op het aantal genodigden of als iemand door afstand of ziekte niet fysiek aanwezig kan zijn.
Het voordeel van een livestream is dat het aantal digitaal aanwezigen onbeperkt is. De uitvaart wordt gefilmd door een professioneel team en via een liveverbinding met enkele seconden vertraging online aangeboden.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging | Lives

Liveverbinding tijdens de uitvaartceremonie

Onze uitvaartcentra zijn volledig voorzien van de benodigde apparatuur om een livestream verbinding tot stand te brengen. Voor de organisatie van de livestreams op externe locaties werken wij regelmatig samen met onze partner Uitvaart met beeld. Zij zorgen voor een stabiele en betrouwbare live-verbinding voor mensen die de uitvaart online volgen.

Uitvaarten online volgen via een livestream

Wilt u een uitvaart online volgen? Door te klikken op de betreffende button kunt u de afscheidsdienst volgen via een persoonlijke livestream. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een livestream tijdens een uitvaartdienst? Neem gerust contact met ons op.

bottom of page