top of page
Stoppelenburg depositofonds.jpg

Sparen voor een uitvaart

Het overlijden van een dierbare heeft impact. Het regelen van het afscheid is emotioneel zwaar. Nabestaanden willen de uitvaart het liefst zo goed mogelijk regelen en verliezen daarbij het bijbehorende kostenplaatje wel eens uit het oog. Door van tevoren te sparen voor uw uitvaart, voorkomt u dat nabestaanden achterblijven met onverwachte kosten. Ons depositofonds biedt hierin een uitkomst. Bekijk hoe het werkt.

Zo werkt een depositofonds

Het depositofonds is een soort geblokkeerde spaarrekening waarop u alvast geld opzij zet voor uw uitvaart. U bepaalt zelf welk bedrag u inlegt. Wij bewaren uw geld onder notarieel toezicht in een stichting. Het gespaarde bedrag is dus altijd veilig. Na uw overlijden keert de stichting het volledige spaargeld uit aan Stoppelenburg Uitvaartverzorging. Wij verrekenen dit vervolgens met uw nabestaanden. Onze uitvaartbegeleider komt graag langs om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Waarom op deze manier sparen?

Door alvast te sparen voor uw uitvaart, creëert u rust voor uzelf en krijgen uw nabestaanden niet te maken met onverwachte kosten. Het deposito is een uitstekend alternatief voor wie geen uitvaartverzekering kan of wil afsluiten. 

Informatie over het depostio

Stoppelenburg Uitvaartverzorging licht u graag voor over de mogelijkheden van ons depositofonds. Nodig een van onze uitvaartbegeleiders gerust uit voor een vrijblijvend gesprek. Als u wilt, zetten we uw uitvaartwensen en de bijbehorende kosten dan meteen op een rij.

APS-40.jpg
bottom of page