top of page

Uitvaartcentrum Linquenda in Schoonhoven is gemoderniseerdLinquenda, ons uitvaartcentrum in Schoonhoven, heeft de afgelopen maanden een uitgebreide interne verbouwing ondergaan. Na de heropening van ons uitvaartcentrum De Olm in Krimpen aan den IJssel, was het nu tijd om Linquenda onder handen te nemen. Na 16 jaar vonden we dat het uitvaartcentrum hard toe was aan modernisering. Na een verbouwing van twee maanden is deze eind juni afgerond. De open dag heeft inmiddels plaatsgevonden. Naast de restyling hebben we onze audiovisuele apparatuur een upgrade gegeven. Er zijn nieuwe schermen geplaatst en we daarmee nog beter in staat om haarscherpe livestreams te verzorgen.


Bargedeelte en vernieuwde keuken

Het interieur van Linquenda past weer helemaal bij deze tijd, net als alle voorzieningen. De hal, aula en drie familiekamers zijn voorzien van een geheel nieuwe ‘look and feel’ en er is een bargedeelte bijgekomen. Na afloop van de uitvaart is dit de plek waar aanwezigen in een intieme sfeer kunnen napraten. Terwijl wij hen voorzien van hapjes en drankjes. In onze verbouwde keuken hebben we nu meer mogelijkheden om de catering zelf te verzorgen. Vanuit de grote oven worden door onze medewerkers rechtstreeks warme hapjes geserveerd.Lokale kenmerken en familiekamers met thema

In het vernieuwde uitvaartcentrum laten we lokale kenmerken terugkomen. Schoonhoven staat bekend om de kunst en sieraden. Onze interieurstyliste heeft daar bij het ontwerpen rekening mee gehouden. Daarnaast zijn alle drie de familiekamers onder handen genomen. Elke kamer heeft een eigen sfeer met een bepaald thema en eigen kleurtinten meegekregen. We hebben gekozen voor natuurlijk en robuust, zacht en huiselijk en rustig en eenvoudig. De hal verbindt vervolgens symbolisch de verschillende levenslijnen die terugkomen in de aula en familiekamers.Wat niet is veranderd, is de huiselijke en warme sfeer van Linquenda. Die hebben we behouden tijdens de verbouwing. Met ons vernieuwde uitvaartcentrum zijn we klaar voor de toekomst. Bekijk alle foto's van Linquenda hier.

Comments


bottom of page