top of page
Stoppelenburg Uitvaartverzorging uitvaartcentrum Linquenda

Heropening Linquenda

Linquenda, het uitvaartcentrum van Stoppelenburg in Schoonhoven, heeft de afgelopen maanden een uitgebreide interne verbouwing ondergaan. Na de heropening van ons uitvaartcentrum De Olm, was het nu tijd om Linquenda te moderniseren. Na 16 jaar was het uitvaartcentrum hard toe aan vernieuwing. Eind juni is de verbouwing afgerond en de open dag heeft inmiddels plaatsgevonden. Het interieur past weer helemaal bij deze tijd, net als alle voorzieningen. De hal, aula en drie familiekamers zijn voorzien van een geheel nieuwe ‘look and feel’ en er is een bargedeelte in Linquenda bijgekomen. Na afloop van de uitvaart is dit een plek waar aanwezigen in een intieme sfeer kunnen napraten. Terwijl wij hen de gewenste hapjes en drankjes serveren. In onze verbouwde keuken hebben we nu meer mogelijkheden om de catering zelf te verzorgen.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging uitvaartcentrum Linquenda

Lokale kenmerken​

In het vernieuwde uitvaartcentrum laten we lokale kenmerken terugkomen. Schoonhoven staat bekend om de kunst en sieraden. Onze interieurstyliste heeft daar bij het ontwerp rekening mee gehouden. Daarnaast zijn alle drie de familiekamers onder handen genomen. Elke kamer heeft een eigen sfeer met een bepaald thema en eigen kleurtinten meegekregen. We hebben gekozen voor natuurlijk en robuust, zacht en huiselijk en rustig en eenvoudig.

 

Bij Stoppelenburg zijn we heel content met het eindresultaat. Met onderstaande foto's geven we u alvast een indruk van ons prachtige vernieuwde uitvaartcentrum.

bottom of page