top of page

Kinderuitvaart door Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Wij zijn er voor ú

Een uitvaart, zeker bij een (ongeboren) kind is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Als u afscheid neemt van een dierbare moet u kunnen rekenen op een uitvaartverzorger die u op gepaste wijze ondersteunt en begeleidt. Eén die rust creëert (en bewaart) en met u meedenkt in een gevoelige periode.

Een uitvaart met oog voor detail maakt het persoonlijk

De medewerkers van Stoppelenburg Uitvaartverzorging uit Krimpen aan den IJssel zijn er voor ú. Zij staan garant voor een uitvaart die tot in de kleinste details voldoet aan uw wensen, met hoogwaardige kwaliteit als uitgangspunt. Een familietraditie in het uitvaartvak vormt hiervoor de basis.

De website als eerste kennismaking

Op onze website krijgt u een eerste indruk van onze uiterst persoonlijke aanpak. Met deze persoonlijke aanpak zijn wij u graag en op gepaste wijze van dienst. Bij uitstek voor een uitvaart in de regio Krimpenerwaard waar onze wortels liggen. Maar ook (ver) buiten deze regio kunt u op ons rekenen.

Onze uitvaartcentra

Stoppelenburg Uitvaartverzorging heeft meerdere eigen uitvaartcentra in de Krimpenerwaard.
Meer informatie vindt u achter de link: Uitvaart Krimpen aan den IJsselUitvaart LekkerkerkUitvaart SchoonhovenUitvaart Stolwijk.

 

Vanuit deze uitvaartcentra verzorgen wij ook uitvaarten voor: Ouderkerk aan den IJsselBergambacht en Krimpen aan de Lek.

bottom of page