top of page

Stoppelenburg Uitvaartverzorging in Ouderkerk aan den IJssel

Bij overlijden komen er in korte tijd veel zaken op u af. Dan is het goed te weten dat Stoppelenburg Uitvaartverzorging uit Krimpen aan den IJssel op die momenten veel zaken voor u uit handen neemt en bovenal voor u de rust bewaart.

De uitvaartverzorging in Ouderkerk aan den IJssel regelen wij tot in de puntjes en met oog voor detail.

 

Begrafenis of crematie in Ouderkerk aan den IJssel

Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, kerkelijk of niet kerkelijk, Stoppelenburg Uitvaartverzorging zorgt voor de perfecte invulling van uw wensen. De begrafenis kan zowel op de algemene begraafplaats van Ouderkerk aan den IJssel plaatsvinden als ieder andere begraafplaats in de regio. Ook crematie in de nabijgelegen crematoria behoort tot de mogelijkheden.

 

Kwaliteit in uitvaart

Kwaliteit is voor Stoppelenburg Uitvaart uitermate belangrijk. Deze kwaliteit garanderen wij u met het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk keurt ons regelmatig op alle vlakken van het uitvaartvak en geeft u de garantie dat alles wat wij doen vakkundig geregeld is.

 

Meer informatie of een uitvaart offerte?

Wilt u meer informatie over Uitvaart in Ouderkerk aan den IJssel of een vrijblijvende prijsopgaaf? Neem dan direct contact met ons op.
 

bottom of page