top of page

Uitvaart in Bergambacht

Als uitvaartondernemer in onder andere Bergambacht en de Krimpenerwaard heeft Stoppelenburg Uitvaartverzorging bijzondere kennis van en ervaring met uitvaarten in deze regio. Stoppelenburg verzorgt zowel kerkelijke als niet-kerkelijke crematies en uitvaarten in Bergambacht.

Uitvaartcentra in Bergambacht en de Krimpenerwaard

Door de hele Krimpenerwaard en dus ook in Bergambacht hebben wij samenwerkingen met diverse kerken, verenigingsgebouwen en restaurants. Stoppelenburg kan een begrafenis op de begraafplaats van Bergambacht tot in de puntjes regelen, maar ook als de wens bestaat om op een andere begraafplaats te worden begraven kunnen wij dit voor u verzorgen.

Oog voor detail en tot in de puntjes geregeld

Door onze ervaring, opgebouwd door meerdere generaties Stoppelenburg en onze uiterst bekwame medewerkers, zijn wij in staat om u te voorzien van de best mogelijke begeleiding en ondersteuning. Wij letten bij iedere uitvaart op de kleinste details waarbij wij uw verhaal kunnen vertalen naar de best passende uitvaart.

Kwaliteit in onze dienstverlening

Kwaliteit in onze dienstverlening en naar onze klanten toe is uiterst belangrijk. Hiervoor is ons bedrijf door het SKU beloond met het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk geeft aan dat wij een uitvaart in alle opzichten vakkundig regelen. Ook is Stoppelenburg aangesloten bij de BGNU, de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen.
 

 
Stoppelenburg Uitvaartverzorging – Wij zijn er voor ú

bottom of page