top of page

Uitvaart Krimpen aan de Lek

In de moeilijke tijden na het overlijden van een geliefde zoekt u een betrouwbare uitvaartondernemer in Krimpen aan de Lek voor uw uitvaart die u bijstaat en met rust en ervaring al uw zorgen uit handen kan nemen. Stoppelenburg Uitvaartverzorging is ook voor een uitvaart in Krimpen aan de Lek de uitvaartondernemer die dit voor u kan verzorgen.

Uitvaartcentrum Krimpen aan de Lek

In Krimpen aan de Lek bevindt zich geen uitvaartcentrum, daarom wordt er veelal gebruik gemaakt van onze uitvaartcentra in Krimpen aan den IJssel of in Lekkerkerk. Vanuit hier wordt de overledene vervoert naar de begraafplaats van uw keuze. Veelal is dit de algemene begraafplaats van Krimpen aan de Lek aan de Molenweg.

Begrafenis of crematie in Krimpen aan de Lek

Stoppelenburg Uitvaartverzorging verzorgt niet alleen begrafenissen. Ook de crematie, bijzetting of het uitstrooien van de as kunnen wij voor u verzorgen. De meeste begraafplaatsen, zo ook de begraafplaats van Krimpen aan de Lek, hebben hiervoor speciale strooivelden. Heeft u een speciale wens dan verzorgen wij dit uiteraard graag voor u. Voor de crematie zelf werkt Stoppelenburg samen met diverse crematoria in de buurt.

Details en kwaliteit

Kwaliteit en details zijn voor ons zeer belangrijk. Dit stelt ons in staat om de uitvaart uiterst persoonlijk te maken en de overledene de laatste eer te bewijzen. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en zijn bekend in de regio Krimpenerwaard waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd is.

Deze kwaliteit hebben wij vast laten leggen in het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk geeft aan dat wij een uitvaart in alle opzichten vakkundig regelen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij BGNU wat staat voor Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen.

Uitvaart offerte aanvragen

Wilt u een offerte laten uitbrengen voor een uitvaart, of wilt u meer informatie over onze dienstverlening neemt u dan contact met ons op via telefoon of per e-mail.

 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging – Wij zijn er voor ú

begraafplaats-krimpen-ad-lek-ingang-oud-
bottom of page