Uitvaartbeurs Lopik


Wij organiseren op 25 mei een uitvaartbeurs in Lopik. Voor ons is dit de eerste keer dat wij zo’n event organiseren. Waarom juist in Lopik hoor ik jullie denken want Stoppelenburg is toch vooral actief in de Krimpenerwaard? Dat is natuurlijk zo, ons bedrijf is geworteld in de Krimpenerwaard maar de laatste jaren verzorgen wij steeds vaker uitvaarten in de Lopikerwaard.


Beide gebieden zijn natuurlijk prachtige polders en wij voelen ons thuis met de mensen die er wonen. En dat spreekt aan want steeds vaker horen wij dat onze persoonlijke en eigentijdse benadering erg gewaardeerd wordt door de families die wij mochten bijstaan in de Lopikerwaard.


Om elkaar beter te leren kennen presenteren wij ons graag aan u in De Schouw in Lopik.


Wat biedt deze uitvaartbeurs u?

Op onze uitvaartbeurs kunt u kennismaken met ons team. Zij staan u graag te woord en vinden het fijn om met u in gesprek te gaan. Met onze medewerkers kunt u de mogelijkheden voor een uitvaart bespreken. Zij geven u graag informatie over ons Depositofonds en nazorgconsulent Etiënne van Druenen is aanwezig om u voor te lichten over de financiële en administratieve zaken die er spelen rondom een overlijden. De Stoppelenburg-wilsbeschikking ligt voor u klaar en mag meegenomen worden. Ook presenteren wij met trots onze collectie rouwdrukwerk met bijzondere afbeeldingen van de Lopikerwaard.


U kunt ook veel zien. Loop langs de stands van onze exposanten met videografie, fotografie, bloemkunst, glasgeschenken en bijvoorbeeld uitvaartkisten, sieraden en grafstenen. Buiten bij De Schouw staan enkele rouw- en volgwagens opgesteld, daar kunt u ook een loopkoets bekijken.


En natuurlijk staat er een kopje koffie of thee voor u klaar! Met iets lekkers erbij. U bent van harte welkom en wij zien u graag op 25 mei tussen 10:00 en 16:00 uur!

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Voor meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg bezoekt u de website.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS