top of page

Lezing Daan Westerink in Lekkerkerk: Verder gaan na verlies, hoe doe je dat?


Op woensdagavond 11 oktober as. komt rouwdeskundige Daan Westerink naar uitvaartcentrum Lekkerkerk. Zij geeft dan een lezing over rouw, over verder leven na het verlies van iemand die je lief is geweest.

We krijgen allemaal te maken met het verlies van een geliefde door de dood. En hoe ga je dan verder, wat helpt je, wie heb je nodig?  Hoe kom je door de dagen heen, hoe krijgt het leven weer zin? Kan het gemis een plaats krijgen, kan het verdriet helen?

Ons uitvaartcentrum in Lekkerkerk opent haar deuren om 19.00 uur, dan staat er koffie en thee voor jullie klaar. Vanaf 19.30 uur begint de interactieve lezing. Na de pauze rond 20.30 uur is er genoeg gelegenheid om vragen aan Daan te stellen. We sluiten de avond af tussen 21.30 en 22.00 uur.

Er gelegenheid om vooraf een plaats te reserveren. De plaatsen zijn beperkt, dus als je de lezing wilt bijwonen klik dan nu op de button “Gaat” op onze Facebook pagina en wij reserveren een stoel voor jou.

We zien jullie graag op woensdagavond 11 oktober in Uitvaartcentrum Lekkerkerk. Tot dan!


Hieronder nog wat informatie over Daan Westerink  via de website: www.daanwesterink.nl

Daan Westerink (1968) is een veelgevraagd spreker, rouwdeskundige, journalist, docent en onderzoeker. Ze verloor al jong haar ouders. Ze studeerde journalistiek en pedagogiek. In september 2016 verscheen haar laatste boek ‘Noem mijn naam. Leven met de dood van een kind.’ Samen met pastor Marinus van den Berg tekende ze de verhalen op van vele ouders en grootouders van een overleden kind.

Andere boeken van haar zijn ‘Verder zonder jou’ waarin jongeren vertellen hoe zij verder gingen na de dood van een dierbare, en ‘Leven zonder ouders’, waarin volwassenen vertellen hoe het was om op jonge of latere leeftijd een ouder te verliezen. Voor het EO-platform ‘Ik Mis Je’ schrijft Daan verhalen over mensen die een dierbare verloren. In 2018 verschijnen twee nieuwe boeken van haar hand.

Haar grote kennis en ervaring rondom verlies en rouw geeft zij als docent en trainer graag door.

Kommentare


bottom of page