top of page

Leg uw uitvaartwensen vast bij Stoppelenburg
Stoppelenburg Uitvaartverzorging is er voor u wanneer een dierbare in uw omgeving overlijdt. Om meer houvast te bieden voor nabestaanden heeft u bij ons ook de mogelijkheid om uw eigen uitvaartwensen vast te leggen. Onze uitvaartbegeleiders denken graag met u mee over een passend afscheid. Dat neemt veel twijfels weg bij uw dierbaren op het moment dat uw uitvaart geregeld moet worden. Als het zover is regelen wij, samen met uw nabestaanden, een persoonlijk en liefdevol afscheid.


Dit blog gaat niet in op de actualiteit rondom het coronavirus, maar is bedoeld als algemene rustgevende informatie over de werkwijze van Stoppelenburg Uitvaartverzorging.


Een afscheid waarin uw leven centraal staat

De uitvaartbegeleiders van Stoppelenburg kennen de regio goed. Misschien kent u onze medewerkers zelfs persoonlijk. Zij weten als geen ander welke tradities belangrijk zijn en denken mee over het samenstellen van een afscheid waarin uw leven centraal staat. U bepaalt zelf welke elementen terug moeten komen. Zo stelt u, samen met onze medewerkers, een passend afscheid samen waar u en uw omgeving helemaal achter staan.


Wat is er allemaal mogelijk tijdens een uitvaartdienst?

Tijdens een persoonlijke afscheidsdienst is heel veel mogelijk. Juist daarom is het fijn om nu alvast keuzes te maken over uw eigen uitvaart. In een emotionele periode geeft dat uw nabestaanden rust. Samen bespreken we wat uw wensen zijn over bijvoorbeeld de rol van kinderen en kleinkinderen tijdens de dienst, de aankleding, het tonen van foto’s en aansteken van kaarsen. En misschien wilt u graag dat uw lievelingsbloemen worden neergezet of heeft u een specifieke tekst voor de rouwkaart in gedachten.


Stoppelenburg Uitvaartverzorging is er voor u

De medewerkers van Stoppelenburg weten precies wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een plechtigheid. Wij leggen graag uw uitvaartwensen vast. Veranderen deze wensen? Dan passen wij deze uiteraard tussentijds voor u aan. Als ervaren partner helpen wij u om de beste keuzes te maken. Wij zijn het vertrouwde gezicht voor het regelen van een nette en stijlvolle uitvaart zodat u een passend en persoonlijk afscheid krijgt.


Leg uw wensen vast

Onze uitvaartbegeleiders komen graag eens langs om kennis te maken en uw uitvaartwensen te bespreken. Maak nu een afspraak.

Comments


bottom of page