top of page

Een uitvaart met regionaal karakterStoppelenburg Uitvaartverzorging is al sinds 1956 actief in de regio. Een vertrouwd gezicht voor veel van de families die wij begeleiden. Onze kennis van de omgeving speelt regelmatig een rol tijdens uitvaartdiensten. Wanneer de overledene een hechte verbintenis heeft met de regio, past het om elementen hiervan terug te laten keren tijdens het afscheid. De uitvaartbegeleiders van Stoppelenburg kennen en begrijpen de cultuur die ons met elkaar verbindt.

Uitvaartdienst met regionale elementen

De regionale wortels van ons bedrijf en onze mensen zorgen ervoor dat we weten wat er mogelijk is tijdens een uitvaartdienst. Wij denken met u mee over een passende invulling van het afscheid. Hiermee maken we die laatste momenten met uw dierbaar overledene nog persoonlijker. Een uitvaartdienst waarin we regionale elementen laten terugkomen is hiervan een mooi voorbeeld. Wat denkt u bijvoorbeeld van een afscheidsmoment in de boerenstal of wei? Of het vervoeren van de kist op een kar achter de trekker? Op deze manier geven we de uitvaartdienst een bijzonder karakter. En ontstaat een indrukwekkend monument van de overledene.

Een goed geregeld afscheid

Nadat uw dierbare is overleden wilt u dat het afscheid goed geregeld wordt. De uitvaartverzorger die u begeleidt kent de lokale cultuur en gebruiken en denkt graag met u mee over de laatste wensen voor het afscheid. Misschien heeft u al precies voor ogen hoe dit eruit moet zien. Wij regelen in overleg met u alles wat nodig is om een persoonlijk en liefdevol afscheid samen te stellen. Een afscheid waarin het leven van de overledene herdacht wordt op een manier die echt bij de persoon past. Vanwege het coronavirus zijn er beperkingen ten aanzien van het aantal aanwezigen. Om toch iedereen erbij te betrekken is er op elke locatie livestream mogelijk, zo kan men op afstand toch dichtbij meekijken.

Stoppelenburg neemt u zorg uit handen

Stoppelenburg staat voor u klaar en biedt houvast in een emotionele periode. Wij nemen zoveel mogelijk zorg uit handen. Dankzij de contacten die wij hebben in de regio weten we precies waar we moeten zijn om uw uitvaartwensen te realiseren. Onze medewerkers luisteren naar uw verhaal en zorgen er samen met u voor dat het afscheid recht doet aan uw dierbaar overledene. Zo wordt het afscheid een emotionele maar dierbare herinnering.

Een afscheid kan helemaal naar wens worden ingevuld. Er zijn volop mogelijkheden om regionale elementen te verweven in een uitvaartdienst. Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Opmerkingen


bottom of page