top of page

De Keuzevrijheid bij Dela Partner Stoppelenburg Uitvaartverzorging


Dela UitvaartpartnerHet maken van een weloverwogen keuze voor een uitvaartondernemer is een belangrijk en persoonlijk proces. Indien u een Dela uitvaartverzekering hebt, biedt Stoppelenburg Uitvaartverzorging, als Dela partner, u een breed scala aan mogelijkheden om een uitvaart volledig naar eigen wens te realiseren. Maar ook als u bijvoorbeeld bij Monuta verzekerd bent, een Uitvaart Deposito heeft of zelf voor de uitvaart betaald kunt u bij Stoppelenburg terecht.


Wat Betekent het Om een Dela Partner te Zijn?


Het zijn van een Dela partner houdt in dat de uitvaartonderneming aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet die door Dela zijn gesteld. Dit betekent dat u kunt rekenen op een hoge mate van professionaliteit en zorg. Het partnerschap maakt het het mogelijk voor uitvaartondernemingen om gebruik te maken van het brede netwerk en de faciliteiten die Dela te bieden heeft. Daarom kunnen cliënten met een Dela uitvaartverzekering, maar ook diegenen met een andere verzekering of zonder uitvaartverzekering, met een gerust hart kiezen voor de diensten van Stoppelenburg Uitvaartverzorging.


De Voordelen van het Kiezen voor een Dela Begrafenisondernemer


Als gecertificeerde Dela begrafenisondernemer garandeert Stoppelenburg Uitvaartverzorging een zorgvuldige en respectvolle afhandeling van de uitvaart. Naast onze eigen Dela Uitvaartlocaties in Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Schoonhoven en Stolwijk onderhouden we ook nauwe samenwerkingsverbanden met verschillende Dela uitvaart locaties buiten de regio, waardoor we in staat zijn om een waardig en passend afscheid te realiseren op elke Dela locatie zoals DELA Schollevaar in Capelle aan den IJssel, DELA IJsselhof in Gouda of Dela Goedzee in Rotterdam.


Kwaliteit van uw uitvaart gegarandeerd


Stoppelenburg Uitvaartverzorging staat ongeacht uw verzekeringskeuze tot uw dienst. Als erkende Dela partner bieden wij een veelomvattend scala aan mogelijkheden voor het organiseren van een eerbiedige en persoonlijke uitvaart.


Naast Dela partner is Stoppelenburg ook trotse houder van het Keurmerk Uitvaartzorg. Hiermee is voor consumenten in één oogopslag zichtbaar dat ons bedrijf aan hoge kwaliteitseisen voldoet.


Wilt u meer informatie over onze diensten of een voorspreking plannen?

Neem dan contact met ons op.
Comments


bottom of page