top of page

Locatie uitgelicht: Uitvaartcentrum Aula Hoflaan in Stolwijk

De vier uitvaartlocaties van Stoppelenburg hebben elk hun eigen karakter en faciliteiten. Dit keer vertelt Marlies van der Linde-Markus, Uitvaartbegeleider bij Stoppelenburg, meer over ons uitvaartcentrum in Stolwijk: Aula Hoflaan. Een naam die grote bekendheid heeft in de regio. Deze uitvaartlocatie is licht, ruim opgezet en gelegen naast de begraafplaats van Stolwijk.


Serene rust

Ons uitvaartcentrum in Stolwijk ligt midden in het karakteristieke dorpje. In Gouda en omgeving is het vooral bekend als ‘Aula Hoflaan’. Marlies vertelt: “De meeste inwoners uit de regio kennen ons uitvaartcentrum wel. Dat komt mede door de centrale plek en ligging naast de begraafplaats. Aula Stolwijk straalt een serene rust uit. Dat is precies wat ik zo mooi vind aan deze locatie. Bovendien leent de ruimte zich voor zowel kleine als grote uitvaarten.

Binding met de regio

Het voordeel van een uitvaartcentrum in de regio: de onderlinge verbondenheid. Bij Stoppelenburg hebben we een sterke binding met de Krimpenerwaard en dat geldt ook voor Aula Hoflaan. Marlies: “Niet alleen is onze naam bekend, ook de medewerkers hier zijn hier in de omgeving bekende gezichten. Dat geeft nabestaanden al snel een vertrouwd gevoel. Bovendien is de sfeer onderling prettig, er is veel wederzijds respect en interesse in de families. Ik heb Aula Stolwijk in mijn hart gesloten en weet dat een uitvaart op deze plek goed tot zijn recht komt.”


Complete uitvaart

“Door de naastgelegen begraafplaats is het mogelijk om hier een complete uitvaart te organiseren op één plek: van opbaren tot de uitvaartceremonie en nazit. Vanaf Aula Hoflaan kan de overledene persoonlijk begeleid worden naar de laatste rustplaats op de naastgelegen begraafplaats”, vertelt Marlies. Na afloop van de begrafenis kan de familie lopend terug naar de Aula voor een mooie nazit. Binnen afzienbare tijd willen we Aula Hoflaan in een nieuw jasje steken.


Lees hier meer over ons uitvaartcentrum in Stolwijk.Comments


bottom of page