Ali Stoppelenburg over het vastleggen van de uitvaart


Mijn man en ik zijn drie maanden op reis geweest naar verre landen. Van te voren heb ik ons boekje Wilsbeschikking ingevuld (mijn man ook hoor). Want je weet maar nooit. En het kan maar een keer opgeschreven zijn. Dan is er in ieder geval over nagedacht. Maar ook al is het ons werk en ben ik van jongs af aan opgegroeid met de dood in de nabijheid, toch zal ik eerlijk bekennen dat het nadenken en invullen mij tegenviel. Hoe, wat, waar, met wie en vooral ook wat allemaal niet. En het ging over mezelf en mijn dood. Confronterend hoor. Het boekje is ingevuld en er viel een last van mij af. Ik kan niet anders dan ons boekje erg aanprijzen. De vragen, het zijn er vele, zijn zo praktisch en gelaagd dat je meegenomen wordt door alle bladzijden heen. Stapje voor stapje besluiten nemen en na de laatste bladzijde een diepe zucht. Het boekje ligt nu in de kast bij alle andere paperassen en wij maken ons op voor de volgende reis. Want het leven hoort gevierd te worden! PS: Op onze website kunt u het boekje hier gratis aanvragen.

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Voor meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg bezoekt u de website.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS