top of page

Een begrafenis in Berkenwoude, wat is er mogelijk?

 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging is haar streekroots nooit vergeten. Ons personeel komt uit de Krimpenerwaard en kent de gemeenschap. Wij kennen Perkouw en weten wat er speelt in het dorp. De uitvaart die wij verzorgen past bij de overledene. Stoppelenburg is een familiebedrijf dat al generaties lang uitvaarten in de regio verzorgt. Voor elke begrafenis voelen wij haarfijn aan wat wel en niet geschikt is.

 

Een verbintenis voor het leven

 

Berkenwoude is een gemoedelijk dorp en haar bewoners kennen een sterke gemeenschapszin. Met de Nederlands Hervormde kerk uit de 16e eeuw domineert het dorpsgezicht. Elke jaar in september viert men tijdens het Perkouwse Feest de verjaardag van koningin Wilhelmina. Wij van Stoppelenburg kennen en snappen dit gemeenschapsleven. Wij luisteren naar de wensen van u en uw dierbare. Dorpsgenoten waar u close mee was kunnen hun respect betuigen. De uitvaart die wij organiseren is de start van het rouwproces.

 

Ver weg maar toch dichtbij

 

Door constant veranderende regelgeving omtrent begrafenissen is het lastig om al uw vrienden en familieleden uit te nodigen. Daarom bestaat er sinds de uitbraak van COVID-19 een nieuw initiatief. Uitvaart met beeld geeft genodigden de kans om op afstand de ceremonie mee te maken. Een team van vakkundige cameramannen en ICT-experts zorgt ervoor dat de begrafenis vanuit alle hoeken wordt gefilmd en uitgezonden. Informeer bij Stoppelenburg voor meer informatie.

 

Uw uitvaartondernemer in Berkenwoude

 

Stoppelenburg is actief in heel de Krimpenerwaard, met uitvaartcentra in Krimpen a/d IJssel, Schoonhoven, Lekkerkerk en Stolwijk. Berkenwoude ligt in het hart van de Krimpenerwaard, omringt door prachtig polderlandschap. Wij van Stoppelenburg besteden altijd veel tijd aan het persoonlijke verhaal van de overledene. Vervolgens laten wij het op een creatieve manier naar voren komen tijdens de uitvaart. Of u nu behoudend en huiselijk bent, of extravert en allemansvriend, wij weten er een draai aan te geven. De uitvaartverzorgers van Stoppelenburg stellen zich open op en werken met u samen.

 

Wij zetten ons graag in voor u

 

Waar wij onze kracht uit halen is het rouwproces voor u in gang zetten. Een waardige gedenkingsplechtigheid van uw overleden dierbare is de eerste schakel in het verwerkingsproces. Stoppelenburg Uitvaartverzorging maakt het mogelijk om een moeilijke tijd toch zo goed mogelijk door te komen. Bel of mail met Stoppelenburg en laat ons zoveel mogelijk zorgen wegnemen.

bottom of page