top of page

Een uitvaart in Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Als er een dierbare in uw omgeving komt te overlijden, dan wilt u een waardig afscheid voor hem of haar organiseren. Stoppelenburg Uitvaartverzorging uit de Krimpenerwaard is een begrip in de regio. Als geen ander weten de uitvaartverzorgers van Stoppelenburg een mooie en passende begrafenis vorm te geven. Vanuit het uitvaartcentrum in Krimpen aan den IJssel worden de inwoners van Nieuwerkerk ook bedient. Het verhaal achter elk overlijden is bijzonder, en in de uitvaarten van Stoppelenburg komt dat verhaal op respectvolle wijze naar voren.

 

Ervaring met de jaren

 

Met haar oprichting in 1956 in Berkenwoude draait Stoppelenburg al heel wat jaren mee. De werknemers bouwen voort op traditie. De Zuidplas is net als de Krimpenerwaard een Hollandse polder. De inwoners van Nieuwerkerk aan den IJssel zijn uit hetzelfde hout gesneden als die van de Krimpenerwaard. De uitvaartverzorgers van Stoppelenburg snappen de nuances van de streekmentaliteit en weten hoe ze moeten inspelen op deze sentimenten. Daarom kunt u er zeker van zijn dat uw dierbare een uitvaart krijgt die past bij hoe hij of zij in het leven stond.

 

Ver weg en toch dichtbij

 

Is uw entourage erg groot en wordt het lastig om iedereen uit te nodigen bij de uitvaart? Of zijn er in uw omgeving ouderen of zieken die niet fysiek aanwezig kunnen zijn? Uitvaart met beeld is een initiatief om genodigden die niet bij de begrafenis aanwezig kunnen of mogen zijn toch de plechtigheid te laten meekijken. Het team achter Uitvaart met beeld filmt de uitvaart namelijk met professionele apparatuur en streamt de video live op het internet. Genodigden krijgen een inlogcode en kijken in een beveiligde omgeving. De beelden kunnen ook gemonteerd worden tot een film om later nog eens terug te kijken. Vraag bij Stoppelenburg Uitvaartverzorging om meer informatie.

 

Uitvaartverzorger in Nieuwerkerk

 

Stoppelenburg verzorgt uitvaarten in Nieuwerkerk aan den IJssel vanuit haar uitvaartcentrum in Krimpen. Nieuwerkerk is de hoofdplaats van de gemeente Zuidplas en vervult derhalve een belangrijke functie in de regio. Het gemeenschapsleven van Nieuwerkerk verschilt niet wezenlijk van de Krimpenerwaard. Daarom weten de uitvaartverzorgers van Stoppelenburg wat de inwoners met elkaar verbindt. Een begrafenis van Stoppelenburg staat garant voor een hoge mate van menslievendheid en personalisatie. Elke uitvaart is uniek door het levensverhaal van de overledene. Hoe hij of zij ook in het leven stond, teruggetrokken of actief in het verenigingsleven, het is het vertellen waard en dat is belangrijk in het rouwproces. De uitvaartverzorgers van Stoppelenburg luisteren goed en spelen in op uw wensen. Voorop staat de samenwerking met u.

 

Passie voor ons vak

 

Hoe gek het ook klinkt, Stoppelenburg haalt haar kracht uit het klaarstaan voor u in een buitengewoon moeilijke tijd. De uitvaart is een integraal onderdeel van de rouw. Stoppelenburg wil u graag bijstaan in dit proces. Dat is waar de uitvaartverzorgers het voor doen en dat is ook waar ze goed in zijn. Belt of mailt u eens met Stoppelenburg Uitvaartverzorging en maak kennis met de sociale houding die Stoppelenburg eigen is.

bottom of page