top of page

Stoppelenburg Uitvaart Lopik

Bij overlijden van een dierbare komen er in korte tijd veel zaken op u af. Dan is het goed te weten dat Stoppelenburg Uitvaartverzorging uit Schoonhoven op die momenten veel zaken voor u uit handen neemt en bovenal voor u de rust bewaart. Die rust bewaren wij voor u door, waar mogelijk, veel zaken voor u te regelen en het overzicht hierin te bewaken.

De uitvaartverzorging in Lopik, Cabauw, Benschop, Jaarsveld en Polsbroek worden door onze uitvaartverzorgers voor u tot in de puntjes geregeld en met oog voor detail.

Uitvaartcentrum Schoonhoven

In Schoonhoven staat ons moderne uitvaartcentrum, Linquenda voor uitvaarten in Schoonhoven en omstreken. U heeft hier de mogelijkheid om op ieder moment van de dag samen te zijn met de overledene of om met uw naasten mooie herinneringen op te halen. De familiekamers, 3 in totaal, zijn 24 uur per dag toegankelijk voor de familie. In onze condoleance ruimte kunnen de vrienden, bekenden en familieleden van de overledene vervolgens afscheid nemen.

Begrafenis of crematie in Lopik

Uw wensen staan centraal en of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, kerkelijk of niet kerkelijk, Stoppelenburg Uitvaartverzorging zorgt voor de perfecte invulling van uw wensen. De begrafenis en het afscheid kan op iedere begraafplaats in de regio plaatsvinden. Door onze goede contacten met alle crematoria in de regio behoren ook de crematie en de plechtigheid in het crematorium tot de mogelijkheden.

Kwaliteit in uitvaart

Kwaliteit in alles wat wij doen is voor Stoppelenburg Uitvaart het uitgangspunt. Deze kwaliteit garanderen wij u met het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk keurt ons regelmatig op alle vlakken van het uitvaartvak en geeft u de garantie dat alles wat wij doen vakkundig geregeld is en dat u weet waar u aan toe bent.

Meer informatie of een uitvaart offerte?

Wilt u meer informatie over een uitvaart in Lopik en omgeving of wilt u een vrijblijvende prijsopgaaf? Neem dan direct contact met ons op.

bottom of page