top of page

Uitvaart Krimpen aan den IJssel

Afscheid nemen in een vertrouwde omgeving. Bij ons uitvaartcentrum De Olm in Krimpen aan den IJssel kunt in alle rust bij uw overleden dierbare aanwezig blijven tot het moment van de uitvaart. De medewerkers van Stoppelenburg Uitvaartverzorging vinden het belangrijk dat u op persoonlijke wijze wordt bijgestaan tijdens de emotionele periode rondom het afscheid. Wij zijn al jarenlang als uitvaartondernemer werkzaam in regio Krimpen aan den IJssel en helpen u graag met het regelen van alle zaken rondom de uitvaart.

 

Uitvaartcentrum De Olm 

Ons uitvaartcentrum in Krimpen aan den IJssel, De Olm, heeft twee familiekamers. Tijdens de dagen tot de uitvaartdienst kunt u gebruikmaken van een van de kamers om op ieder gewenst moment bij de overledene aanwezig te zijn. Op deze manier is het mogelijk om in alle rust afscheid te nemen van degene die u liefhad. In De Olm zijn alle voorzieningen beschikbaar voor het organiseren van een afscheidsdienst in een van de twee sfeervolle aula’s.

 

Begrafenis Krimpen aan den IJssel

Zoekt u een betrouwbare uitvaartverzorger die met respect voor lokale gebruiken een uitvaartdienst, begrafenis of crematie regelt in Krimpen aan den IJssel of omgeving? Bij Stoppelenburg Uitvaartverzorging kijken we naar wie de overledene was en stellen samen met u een passend afscheid samen. Wij kennen alle begraafplaatsen en crematoria in de regio en helpen u met het maken van de juiste keuzes in de hectische en verdrietige periode rondom het overlijden van uw dierbare.

 

Vanwege de ligging wordt ons uitvaartcentrum De Olm ook vaak gebruikt voor uitvaarten van inwoners van Ouderkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Krimpen aan de Lek.

 

Informeer naar de mogelijkheden.

Locatiegegevens Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum Krimpen aan den IJssel met 2 aula’s en 2 familiekamers.

Adres • Olm 8a, 2925 CJ Krimpen aan den IJssel
Telefoon • 0180 - 52 22 55
Regionale begraafplaatsen • IJsseldijk, Waalhoven

Stoppelenburg Uitvaartverzorging – Wij zijn er voor ú

bottom of page