top of page

Een uitvaart in Haastrecht behoort tot de mogelijkheden

 

De oorsprong van het bedrijf Stoppelenburg Uitvaartverzorging ligt onmiskenbaar in de Krimpenerwaard. Al drie generaties lang heeft Stoppelenburg een vertrouwensband opgebouwd met de bewoners van de Krimpenerwaard. Haastrecht is een belangrijke stad voor de regio vol historie. Wij verzorgen al jarenlang uitvaarten in Haastrecht. Elke begrafenis is anders en kent een uniek verhaal waar wij recht aan zullen doen.

 

Een stevig fundament

 

Ons bedrijf en haar werknemers zijn diep geworteld in de Krimpenerwaard. Haastrecht is één van de markante plaatsen (zelfs een stad) die de polder karakter geven. Gebouwen als het oude stadhuis uit 1618, de Hervormde Kerk uit de 13e eeuw en het huis van de familie Bisdom van Vliet zijn bepalend voor het aangezicht van de streek. Ook kent Haastrecht enkele bekende kaasboerderijen. Het gemeenschapsleven van de verschillende kernen is bekend terrein voor Stoppelenburg; wij zijn er immers zelf deel van. Bij het overlijden van uw dierbare houden wij rekening met de omgeving. De eerbiedige uitvaart die wij organiseren is het begin van een lang rouwproces.

 

Afstand is geen spelbreker

 

Het coronavirus bemoeilijkt de traditionele manier waarop we uitvaarten zouden willen beleven. Maatregelen veranderen constant, maar één ding is zeker; al uw vrienden en familieleden uitnodigen gaat niet. Daarom bestaat er sinds de komst van COVID-19 een innovatie. Uitvaart met beeld is een mooie uitvinding om iedereen mee te laten genieten van de plechtigheid. Alle gasten die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen of mogen zijn kunnen live online meekijken. Het team van Uitvaart met beeld legt middels camera's en microfoons een professionale uitzending van uw begrafenis vast. De beelden kunnen ook gemonteerd worden tot een gedenkwaardige video om later nog eens terug te kijken. Informeer bij Stoppelenburg voor meer informatie.

 

Uw uitvaartverzorger in Haastrecht

 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging bedient de hele Krimpenerwaard vanuit uitvaartcentra in Krimpen a/d IJssel, Schoonhoven, Lekkerkerk en Stolwijk. Haastrecht is van oudsher een belangrijke plaats in de streek door haar ligging op de plek waar de Vlist uitmondt in de Hollandse IJssel. De mensen van Stoppelenburg komen zelf uit de regio en kennen de gemeenschapszin en voelen aan wat de inwoners verbindt. Door ons georganiseerde uitvaarten zijn altijd uniek door het persoonlijke verhaal van de overledene dat erin naar voren komt. Stond uw dierbare middenin de samenleving of was hij of zij misschien meer teruggetrokken, wij geven er een draai aan zodat u eervol afscheid kunt nemen. De uitvaartverzorgers van Stoppelenburg hebben een open houding en gaan de samenwerking met u aan.

 

Wij doen graag waar wij voor staan

 

Wij staan graag voor u klaar in een bijzonder moeilijke tijd. Als wij voor u een belangrijk onderdeel mogen zijn van het rouwproces is dat heel waardevol. Stoppelenburg zet zich in om het leven van uw overleden dierbare met eerbied te gedenken. Wij putten kracht uit het ontzorgen van u en de andere nabestaanden in een moeilijke tijd. Bel of mail met Stoppelenburg Uitvaartverzorging en ervaar zelf waar wij voor staan.

bottom of page