top of page

Een uitvaart in Gouderak

 

Met haar oprichting in Berkenwoude in 1956 ligt de herkomst van Stoppelenburg Uitvaartverzorging onbetwistbaar in de Krimpenerwaard, Door de generaties heen is de relatie tussen de uitvaartverzorgers van Stoppelenburg en de inwoners van de dorpen in de Krimpenerwaard gesterkt. Gouderak is een gemoedelijk dorp aan de Hollandse IJssel waar wij ook actief zijn vanuit Stolwijk. Het unieke levensverhaal dat iedereen heeft zullen wij eren en in beeld brengen.

 

Oorsprong in de polder

 

Zoals gezegd is ons bedrijf thuis in de Krimpenerwaard. Gouderak is een dorpje aan de Hollandsche IJssel, tegenover Moordrecht. De inwoners, ook wel gekscherend stenengooiers genoemd, kennen een hecht dorpsleven in het dorpshuis en de Hervormde Kerk. Tot 1985 was Gouderak een zelfstandige gemeente, ondanks haar geringe inwonertal. Het verbindende gemeenschapsleven van de Krimpenerwaard is Stoppelenburg eigen; onze mensen maken er ten slotte zelf deel van uit. Bij het overlijden van uw dierbare doen wij recht aan het karakter en plaats in de maatschappij die hij of zij had. De nuances van de lokale gebruiken negeren wij daarin niet.

 

Moderne communicatie maakt een waardig afscheid toch mogelijk

 

COVID-19 heeft het de uitvaartbranche niet makkelijk gemaakt. Maar een crisis stimuleert innovatie. Alle vrienden en familieleden bij elkaar op een uitvaart gaat helaas niet. Daarom is Uitvaart met beeld uitgevonden. Uitvaart met beeld verzorgt een hoogwaardige videolivestream zodat iedereen die niet ter plekke aanwezig is toch de plechtigheid kan volgen. Het team van Uitvaart met beeld bestaat uit ervaren videografen en technici die de begrafenis met camera's en microfoon professioneel vastleggen. Vanuit meerdere hoeken wordt er gefilmd, en daarom kunnen de beelden ook gemonteerd worden tot een mooie video voor het nageslacht. Vraag Stoppelenburg Uitvaartverzorging om meer informatie over de mogelijkheden.

 

Uitvaartverzorging in Gouderak

 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging is actief in heel de Krimpenerwaard, zo ook in Gouderak. Uitvaartcentra zijn er in Krimpen a/d IJssel, Schoonhoven, Lekkerkerk en Stolwijk. Gouderak is altijd een klein dorp geweest, toch is het eeuwenlang een ambachtsheerlijkheid geweest en mocht het recht spreken. De mensen van Stoppelenburg Uitvaartverzorging komen uit de streek en voelen natuurlijk aan wat de bewoners verenigd. Wij laten een persoonlijke rode draad naar voren komen tijdens de uitvaart. Of uw dierbare nu middenin de samenleving stond, of meer teruggetrokken was, het zal op een waardige manier verteld worden tijdens de plechtigheid. De uitvaarverzorgers van Stoppelenburg zullen met hun open en coöperatieve houding u de kans geven om eervol afscheid te nemen.

 

Laat ons doen waar wij goed in zijn

 

Onze motivatie is u bij te staan in een buitengewoon moeilijke tijd. Het is heel bijzonder om het rouwproces in goede banen te mogen leiden. Stoppelenburg gedenkt uw dierbare met bewondeirng voor het leven. Als het ons lukt om zorgen weg te nemen van u en andere nabestaanden dan is onze missie geslaagd. Bel of mail met Stoppelenburg Uitvaartverzorging en ondervindt onze expertise.

bottom of page