top of page
BureauAPS-Foto-46.jpg

Uitvaartfotografie

José Donatz afscheidsfotografie – Beelden als herinneringen

Het afscheid van een dierbare is een bijzonder moment voor de nabestaanden. Door het persoonlijk verdriet en alle zaken die geregeld moeten worden kan de dag van de uitvaart zo maar aan u voorbijgaan. Om het afscheid toch bij u te houden en met u mee te dragen als herinnering kan ik voor u een fotoreportage maken van het afscheid.

Fotografie vanuit het hart

Ik fotografeer vanuit mijn gevoel en vanuit mijn hart. Tijdens het afscheid neem ik een discrete houding aan om op geen enkel ogenblik het afscheid te verstoren. Natuurlijk beschik ik over de juiste professionele foto-uitrusting om zodoende uitstekende kwaliteit af te leveren.

 

Hoe bijzonder is het dat mensen je toelaten op één van de kwetsbaarste momenten in hun leven. Zij moeten je wel vertrouwen om je als fotograaf zo dichtbij te laten komen. Door deze nabijheid is het mogelijk om mooie, respectvolle beelden te maken. Beelden die zo belangrijk zijn voor de verwerking van het verlies. Als je deze beelden ziet, komen er ook vaak herinneringen boven waar je dan over kunt praten en kunt lachen. Maar ook kunt huilen want verdriet mag er zijn. Hoe fijn is het om achteraf troost te putten uit een mooie fotoreportage.

Bekijk meer fotoreportages van José Donatz

bottom of page