top of page

Ondernemers sparen fiscaal aantrekkelijk voor hun uitvaart


Nadenken over uw uitvaart, veel mensen zijn er liever niet mee bezig. Toch zijn er grote voordelen om het nu al goed te regelen, zeker voor ondernemers. Wist u dat u er fiscaal aantrekkelijk voor kunt sparen? Bovendien kunt u gebruik maken van de gratis vooruitregeling, waarmee u het nodige regelwerk alvast kunt laten vastleggen.


Hoe werkt het?

  • Geen verplichte premies, wel veilig sparen.

  • U bepaalt zelf uw inleg en wanneer u welk bedrag opzij zet. Dat levert u jaarlijks een fiscaal voordeel op in Box 3, met een vrijgesteld bedrag tot € 7.033.

  • Alles wat u inlegt inclusief de rente, staat veilig vast en komt volledig en uitsluitend ten goede aan uw uitvaart.


Ontzorg uw dierbaren met de gratis vooruitregeling

Met deze service legt u het nodige vast en wordt alles goed geregeld voor als u er niet meer bent. Uw dierbaren hoeven zich daar dan niet meer mee bezig te houden. Ook uw zakelijke kant van het ondernemersleven kunt u meenemen in de vooruitregeling, denk aan genodigden, sprekers, locatie van samenzijn (uw bedrijfspand bijvoorbeeld) en dergelijke aspecten. Zo wordt uw uitvaart een persoonlijke uitvaart!


Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer weten over het depositofonds, de vooruitregeling of uw mogelijkheden als ondernemer? Maak een afspraak met Corneel Krijgsman via 0180-52 22 55 of vul ons informatieformulier in.

Comments


bottom of page