top of page

Keurmerk Uitvaartzorg
Stoppelenburg Uitvaartverzorging draagt al sinds 2009 met trots het ‘Keurmerk Uitvaartzorg’. Maar wat houdt dit keurmerk eigenlijk in? Als u kiest voor een uitvaartondernemer of uitvaartcentrum met dit keurmerk kiest u voor een deskundige, betrouwbare en transparante dienstverlener. Een uitvaartondernemer met dit keurmerk voldoet namelijk aan de onderstaande zes zekerheden:


  1. Alle afspraken worden op papier vastgelegd, ook als deze later wijzigen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

  2. U ontvangt een transparante kostenbegroting. Ook al er tijdens het proces zaken wijzigen, zorgen wij ervoor dat dit netjes door ons op papier wordt gezet.

  3. Wij garanderen een correcte uitvoering van de uitvaart van begin tot eind. Van iedere uitvaart maken wij tevens een uitgebreid dossier.

  4. Al ons personeel is gekwalificeerd. Onze uitvaartleiders moeten via een zogenaamd puntensysteem iedere jaar voldoende punten halen om gekwalificeerd te blijven. Hierbij is het belangrijk dat hij of zij in de laatste twee jaar tenminste 25 uitvaarten per jaar heeft geregeld en/of uitgevoerd. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw uitvaart in goede handen is.

  5. Wij hanteren een adequate klachtenafhandelingsprocedure. Wanneer de klacht niet in samenspraak met u kan worden opgelost, wordt de klacht in behandeling genomen door de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.

  6. Ieder jaar voeren wij een klanttevredenheidsonderzoek uit. Wij vinden het belangrijk om te weten hoe onze opdrachtgevers onze dienstverlening ervaren. Als wij merken dat we op bepaalde punten onze dienstverlening kunnen verbeteren, dan nemen wij hierop direct actie.


Bij Stoppelenburg Uitvaartverzorging bent u dus verzekerd van een betrouwbare partner in moeilijke tijden.

留言


bottom of page