Uitgelicht: Een uitvaart met een moderne twistBij Stoppelenburg realiseren wij ons als geen ander dat elke uitvaart precies de juiste twist moet krijgen. Het samenstellen van een uitvaartdienst is daarom echt maatwerk. Tegenwoordig is er steeds meer mogelijk. Wij denken graag met u mee over het vormgeven van een uitvaart met een moderne twist. Misschien wilt u bijvoorbeeld geen koffie met cake, maar een borrel met bitterballen? Of livemuziek tijdens de uitvaartdienst? Het is vooral belangrijk dat een uitvaart bij de overledene past. Een bijzonder afscheid waarop nabestaanden op een later moment met een warm gevoel terug kunnen kijken.

Een uniek en modern afscheid

Niet bij iedereen past een traditioneel afscheid. Misschien bent u zelf bezig met het op papier zetten van wensen rondom uw eigen uitvaart. Of wilt u als nabestaande voor uw dierbaar overledene een uitvaartdienst met een moderne twist. Tijdens de uitvaart moet de persoon waarvan afscheid wordt genomen centraal staan. Wij luisteren daarom goed naar uw verhaal. Op basis hiervan inspireren we u met nieuwe mogelijkheden. Of onderzoeken we voor u op welke manier we de wensen kunnen realiseren.

Van aankleding tot rouwvervoer

Van een bijzondere kist en aankleding van de zaal tot een nazit met borrel en kleurrijk rouwvervoer. Misschien heeft u hierover al specifieke wensen. Er zijn tal van mogelijkheden om een moderne uitvaart vorm te geven. De dienst wordt in ieder geval eervol, uniek, eigenzinnig en met een eigen stijl.

Wij regelen het voor u

Al sinds 1956 zijn wij werkzaam in de regio. Dankzij onze contacten weten we precies waar we moeten zijn om uw wensen te realiseren. De periode rondom het overlijden en de uitvaartdienst zijn emotioneel en hectisch. Wij regelen het voor u en samen met u.

Hoe wilt u het afscheid vormgeven? Er zijn legio mogelijkheden. Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem contact met ons op, we denken graag met u mee.

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Voor meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg bezoekt u de website.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS