top of page

Financiële gemoedsrust voor u en uw nabestaanden
Financiële gemoedsrust met het depositofonds van Stoppelenburg Uitvaartverzorging

 

Het verlies van een dierbare brengt emotionele zwaarte met zich mee, en het regelen van het afscheid kan deze last nog verzwaren. In de drukte van emoties is het begrijpelijk dat het kostenplaatje soms uit het oog wordt verloren. Niemand wil zijn nabestaanden achterlaten met onverwachte financiële lasten. Daarom biedt ons depositofonds een waardevolle oplossing, zodat u niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw dierbaren financiële zekerheid creëert.

 

Waarom het depositofonds van Stoppelenburg Uitvaartverzorging?

 

1. Voorkom onverwachte kosten: Het depositofonds fungeert als een geblokkeerde spaarrekening waarop u zelf het inlegbedrag bepaalt. Door (periodiek) te storten, zorgt u ervoor dat er een financiële buffer ontstaat om de kosten bij uw uitvaart te dekken.

 

2. Flexibiliteit voor iedereen: Geschikt voor alle leeftijden en zonder medische keuring, biedt ons depositofonds een toegankelijke manier om financiële zekerheid te verkrijgen. U bepaalt zelf het tempo en de hoogte van uw inleg.

 

3. Rente en zekerheid: Naast het zelfgekozen inlegbedrag en de periodieke stortingen, ontvangt u jaarlijkse rente op het gespaarde bedrag. Bovendien wordt uw geld veilig beheerd onder notarieel toezicht in een stichting, wat extra zekerheid biedt.

 

Hoe werkt het depositofonds?

 

Het depositofonds is eenvoudig en transparant. U bepaalt het inlegbedrag, stort periodiek en ontvangt rente. Het gespaarde bedrag wordt veilig bewaard in een stichting onder notarieel toezicht. Na uw overlijden keert de stichting het volledige spaargeld uit aan Stoppelenburg Uitvaartverzorging, die het vervolgens verrekent met uw nabestaanden.

 

Creëer rust voor uzelf en uw nabestaanden

 

Door nu alvast te sparen voor uw uitvaart, creëert u niet alleen financiële rust voor uzelf, maar u zorgt er ook voor dat uw nabestaanden niet geconfronteerd worden met onverwachte kosten. Het depositofonds biedt een uitstekend alternatief voor degenen die geen uitvaartverzekering willen of kunnen afsluiten.

 

Wij staan voor u klaar om persoonlijk de mogelijkheden van het depositofonds door te nemen. Neem de stap naar financiële gemoedsrust en verzeker u van een afscheid zonder financiële zorgen voor uw dierbaren.


 

Comments


bottom of page