Boek: Leven Zonder Ouders


Boek: Leven Zonder Ouders


Op 11 oktober geeft rouwdeskundige Daan Westerink in Uitvaartcentrum Lekkerkerk een lezing over rouw, over hoe rouw ons allemaal raakt en hoe het mogelijk is om de kracht te vinden om het leven weer te (be)leven.


Tien jaar geleden verscheen mijn eerste boek Leven Zonder Ouders, het definitieve einde van het kind-zijn. Heidi de Gier fotografeerde me vervolgens voor Opzij. Met een foto van mijn vader levensgroot naast me. Johan (zo noemde ik mijn vader) was toen bijna zeven jaar niet meer hier. Ik koester die zwart-wit foto omdat hij gemaakt is op Johans’ laatste verjaardag. Met onze jongste dochter in zijn armen. 63 jaar oud en weer heel gelukkig. Met ons, zijn (klein)kinderen, met zijn vrienden, buren en familie.

Het is nu 17 jaar later, Johan zou nu 80 zijn. Maar in gedachten blijft hij eeuwig 63. Ik herken hem steeds vaker in mijn eigen leeftijdsgenoten. Zo blijf ik aan hem denken. In liefde.

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Voor meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg bezoekt u de website.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS