DELA uitvaartondernemer
 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging draagt het Keurmerk Uitvaartzorg en is tevens erkend partner van DELA. Bent u hier verzekerd, dan kunt u gebruikmaken van onze dienstverlening en faciliteiten die zijn opgenomen in de verzekerde voorwaarden.

Verzekerde uitvaartzorg

DELA is een van de bekendste en grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Er worden door de verzekeraar hoge eisen gesteld aan de dienstverlening van de uitvaartzorg. De kwaliteit daarvan wordt onder andere getoetst via een tevredenheidsonderzoek onder nabestaanden die een uitvaart door DELA hebben laten uitvoeren. Stoppelenburg Uitvaartverzorging werkt al jarenlang samen met de verzekeraar.

Partner van DELA

Als partner van DELA biedt Stoppelenburg nabestaanden een persoonlijk en herkenbaar gezicht aan in de regio. Net als de uitvaartverzekeraar hechten wij veel waarde aan kwaliteit en een goede en verzorgde dienstverlening. Samen met DELA zorgen we ervoor dat nabestaanden optimaal profiteren van de faciliteiten van beide organisaties.

 

Stoppelenburg bekijkt graag samen met u de voorwaarden die in de verzekering zijn opgenomen en stelt in overleg een uitvaart samen voor uw dierbaar overledene. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Voor meer informatie over het Keurmerk Uitvaartzorg bezoekt u de website.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS