DELA uitvaartondernemer
 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging draagt het Keurmerk Uitvaartzorg en is tevens erkend partner van DELA. Bent u hier verzekerd, dan kunt u gebruikmaken van onze dienstverlening en faciliteiten die zijn opgenomen in de verzekerde voorwaarden.

Verzekerde uitvaartzorg

DELA is een van de bekendste en grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Er worden door de verzekeraar hoge eisen gesteld aan de dienstverlening van de uitvaartzorg. De kwaliteit daarvan wordt onder andere getoetst via een tevredenheidsonderzoek onder nabestaanden die een uitvaart door DELA hebben laten uitvoeren. Stoppelenburg Uitvaartverzorging werkt al jarenlang samen met de verzekeraar.

Partner van DELA

Als partner van DELA biedt Stoppelenburg nabestaanden een persoonlijk en herkenbaar gezicht aan in de regio. Net als de uitvaartverzekeraar hechten wij veel waarde aan kwaliteit en een goede en verzorgde dienstverlening. Samen met DELA zorgen we ervoor dat nabestaanden optimaal profiteren van de faciliteiten van beide organisaties.

 

Stoppelenburg bekijkt graag samen met u de voorwaarden die in de verzekering zijn opgenomen en stelt in overleg een uitvaart samen voor uw dierbaar overledene. Neem gerust contact op voor meer informatie.