Crematie Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda Schoonhoven

Vanuit ons uitvaartcentrum in Schoonhoven kunnen wij ook uw crematie verzorgen. Wij maken hierbij gebruik van crematoria in de buurt of een crematorium naar uw keuze.

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar
 

Voor uw crematie in Schoonhoven en omstreken staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Wanneer u naar Stoppelenburg belt zult u te woord worden gestaan door de dienstdoende uitvaartbegeleider. Vanaf dat moment nemen wij alle zorg voor u uit handen en zorgen wij voor de rust die u op dat moment nodig heeft.

Crematie in Schoonhoven? Jarenlange ervaring en uiterst vakkundig

Het begeleiden van een crematie vergt de nodige vakkennis en ervaring. Stoppelenburg Uitvaartverzorging is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartverzorging waarmee u gegarandeerd bent van een vakkundige uitvaart en crematie in alle opzichten. Daarnaast zijn we aangesloten bij BGNU (Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen).

Het vertrekpunt van de crematie is ons Uitvaartcentrum in Schoonhoven

In Schoonhoven staat ons moderne uitvaartcentrum, Linquenda voor uitvaarten in Schoonhoven en omstreken. Naast de grote aula vindt u hier 3 familiekamers zodat u naar behoefte bij de overleden kunt zijn.


Op de dag van crematie dient het Uitvaartcentrum als vertrekpunt naar het crematorium.

Locatiegegevens Uitvaartcentrum Schoonhoven Linquenda

 
Uitvaartcentrum met 1 aula en 3 familiekamers.
 
Adres • Groene Singel 14, 2871 TA Schoonhoven
Telefoon • 0182 38 22 31