Crematie in Krimpen aan den IJssel

Als uitvaartondernemer in onder andere Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard heeft Stoppelenburg Uitvaartverzorging bijzondere kennis van en ervaring met crematie in deze regio. Stoppelenburg verzorgt zowel kerkelijke als niet-kerkelijke crematies vanuit Krimpen aan den IJsselSchoonhoven, Stolwijk, Lekkerkerk, Bergambacht en Krimpen aan de Lek. Krimpen aan den IJssel heeft zelf geen crematorium, daarom maken wij vaak gebruik van Crematorium Schollevaar. Ook indien u graag gebruik wilt maken van een ander crematorium verzorgen wij dit graag voor u.

Uitvaartcentra in Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard

Door de hele Krimpenerwaard en dus ook in Krimpen aan den IJssel hebben wij samenwerkingen met diverse kerken, verenigingsgebouwen en restaurants. Stoppelenburg kan een begrafenis van de urn op de begraafplaats van Krimpen aan den IJssel tot in de puntjes regelen, maar ook als de wens bestaat om op een andere begraafplaats te worden begraven kunnen wij dit voor u verzorgen.

Oog voor detail en tot in de puntjes geregeld

Door onze ervaring, opgebouwd door meerdere generaties Stoppelenburg en onze uiterst bekwame medewerkers, zijn wij in staat om u te voorzien van de best mogelijke begeleiding en ondersteuning. Wij letten bij iedere uitvaart op de kleinste details waarbij wij uw verhaal kunnen vertalen naar de best passende uitvaart.

Kwaliteit in onze dienstverlening

Kwaliteit in onze dienstverlening en naar onze klanten toe is uiterst belangrijk. Hiervoor is ons bedrijf door het SKU beloond met het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk geeft aan dat wij een uitvaart in alle opzichten vakkundig regelen. Ook is Stoppelenburg aangesloten bij de BGNU, de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging – Wij zijn er voor ú

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS