top of page

Een uitvaart in Vlist

 

Afscheid nemen van uw geliefde doet u het liefst in een bekende omgeving. Stoppelenburg Uitvaartverzorging is een echt Krimpenerwaards bedrijf. Meerdere generaties polderbewoners hebben ervaren hoe Stoppelenburg de persoonlijke herinnering levend houdt. Vanuit uitvaartcentra in Stolwijk en Schoonhoven worden de bewoners van Vlist ook bedient. De uitvaartverzorgers van Stoppelenburg brengen maar wat graag het levensverhaal van Vlistenaren in kaart.

 

Bakermat in de Krimpenerwaard

 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging staat middenin de Krimpenerwaardse samenleving. Ook Vlist, dat aan de rand van de gemeente ligt, maakt onmiskenbaar onderdeel uit van het polderleven. Lange tijd vormde Vlist samen met Stolwijk en Haastrecht een eigen gemeente. Dus ondanks haar geringe inwonertal van 645, is Vlist toch een belangrijke plaats in de Krimpenerwaard. Vlist is een typisch lintdorp met bebouwing langs het riviertje de Vlist. In dit water wordt polsstokgesprongen. Typisch voor kleine kernen in de Krimpenerwaard, kent Vlist een rijk verenigingsleven. Het is deze saamhorigheid die de uitvaartverzorgers van Stoppelenburg zelf ook kennen en begrijpen. Met verstand van lokale gebruiken en een gevoel voor het in beeld brengen van levensverhalen zorgt Stoppelenburg voor een waardig afscheid van uw dierbaren.

 

Een uitvinding biedt uitkomst

 

Verbondenheid is een kernwaarde in de Krimpenerwaard. Helaas gooit corona al maanden roet in het eten. Alle vrienden, familieleden en kennissen uitnodigen gaat simpelweg niet. Om toch een verbintenis te voelen is Uitvaart met beeld bedacht. De mensen van Uitvaart met beeld realiseren een HD livestream die via internet te volgen is voor eenieder die niet bij de plechtigheid zelf aanwezig is. De videografen en technici van Uitvaart met beeld leggen de dienst op cinematische wijze vast zodat het voor de thuisblijvers voelt alsof ze erbij zijn. De geschoten beelden kunnen ook tot een film gemonteerd worden zodat de herinnering altijd levend zal blijven. Neemt u contact op met Stoppelenburg Uitvaartverzorging en ontdek meer over deze samenwerking.

 

Dat gemeenschapsgevoel

 

Zoals gezegd bedient Stoppelenburg Vlist vanuit uitvaartcentra in Stolwijk en Schoonhoven. De uitvaartverzorgers kennen lokale tradities en laten deze naar voren komen tijdens de dienst. Het persoonlijke verhaal van de overledene en diens plaats in de lokale gemeenschap vormen de leidraad voor de uitvaart. Op een manier die bij u en uw geliefde past, komt dit verhaal naar voren. Was hij of zij juist heel erg open en sociaal, of meer ingetogen en bescheiden, ieder levensverhaal heeft iets moois. De uitvaartverzorgers van Stoppelenburg voelen met hun ervaring aan hoe zij hier een draai aan kunnen geven. Samen met u bepalen wij de richting van de uitvaart.

 

Verzorgen is ons vak

 

In een moeilijke tijd staat Stoppelenburg voor u klaar. Een onderdeel mogen zijn van het rouwproces en u hierin bijstaan is bijzonder. Hier putten de uitvaarverzorgers van Stoppelenburg hun kracht uit. Voor zover het kan wordt u ontzorgt van rompslomp en kunt u zich richten op de kernzaak; het leven van uw geliefde herdenken. Bel of mail met Stoppelenburg Uitvaartverzorging voor meer informatie.

bottom of page