top of page

Heeft u een klein budget voor uw uitvaart?

Iedereen verdient een waardige uitvaart. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden binnen uw budget.

Als u een begrafenisondernemer zoekt in uw regio vindt u bij Stoppelenburg Uitvaartverzorging de bewogen en betrokken medewerkers die er voor u zijn. We staan klaar om u alle zorgen uit handen te nemen en voor u rust te creëren in een voor u vaak zeer bewogen periode. Als begrafenisondernemer in onder andere GoudaStolwijk en de Krimpenerwaard heeft Stoppelenburg Uitvaartverzorging bijzondere kennis van en ervaring in de regio. Dat betekent dat wij gevoel hebben voor specifieke gebruiken rondom kerkelijke en niet-kerkelijke uitvaarten. En natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle mogelijke uitvaartlocaties zoals begraafplaatsen, crematoria, kerken, aula’s en zalen. Onze jarenlange ervaring staat borg voor hoogwaardige dienstverlening en een passende uitvaart.

Uitvaartcentrum Gouda

Naast de eigen uitvaartcentra in de Krimpenerwaard, onder meer in Stolwijk, werkt Stoppelenburg Uitvaartverzorging ook samen met diverse uitvaartcentra, rouwkamers, aula’s en kerken in de regio. Wij kunnen een begrafenis op een van de begraafplaatsen in Gouda tot in de puntjes voor u regelen. Maar ook als de wens bestaat om op een andere begraafplaats te worden begraven kunnen wij dat natuurlijk verzorgen. Ook voor een crematie werken wij samen met verschillende crematoria.

Onze uitvaartverzorgers zijn er voor u. Ze staan garant voor een persoonlijke aanpak, een uitvaart die volledig is afgestemd op uw wensen. Hun jarenlange ervaring in het uitvaartvak maakt dat zij rust creëren en bewaren. Ze gaan op zoek naar de details die in uw specifieke situatie belangrijk zijn. Door goed naar u te luisteren kunnen ze uw unieke verhaal vertalen naar de best passende uitvaart, een afscheid dat bij de nabestaanden zorgt voor een dierbare herinnering.

Begrafenis Gouda tot in de puntjes geregeld

Al sinds 1956 verzorgt Stoppelenburg hoogwaardige uitvaarten. Door onze ervaring, opgebouwd door meerdere generaties, kunnen wij u voorzien van de best mogelijke begeleiding. Onze uiterst bekwame medewerkers weten wat hen in de bewogen periode rondom overlijden en uitvaart te doen staat om u optimaal te ondersteunen. Kwaliteit in staat centraal in onze dienstverlening. Hiervoor zijn wij door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg beloond met het SKU keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat wij een uitvaart in alle opzichten vakkundig regelen, de organisatie, de uitvoering en de financiële afhandeling. Bij iedere uitvaart letten we op de kleinste details die ervoor zorgen dat we voldoen aan uw wensen.

Een gepaste uitvaart in Gouda

Als een dierbare overlijdt komt er veel op u af. Door alle emoties is het vaak lastig om te overzien wat er allemaal moet gebeuren. En u wilt natuurlijk dat iedereen een goede herinnering overhoudt aan het afscheid en de begrafenis. Ieder mens is uniek, iedere situatie is uniek. Daarom is geen uitvaart hetzelfde. We gaan altijd opzoek naar de zaken die voor u belangrijk zijn, waar wij onze dienstverlening op kunnen en moeten afstemmen. We zijn vertrouwd met alle details van zowel kerkelijke als niet-kerkelijke uitvaarten. We hebben gedetailleerde kennis van specifieke gebruiken in de Krimpenerwaard en Gouda en houden daar dan ook rekening mee.

Door onze regionale wortels kennen wij alle mogelijke locaties voor uitvaartcentra, rouwkamers en aula’s en kunnen wij u ook adviseren over de condoleance mogelijkheden. Ongeacht de locatie verzorgen wij ook al uw wensen met betrekking tot catering.

Verbeteren begint bij de laatste uitvaart

We zijn elke dag bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Iedere uitvaart evalueren wij op alle aspecten van onze dienstverlening. U kunt er dus zeker van zijn dat wij uw wensen vervullen op basis van hoge kwaliteitseisen die wij aan onszelf stellen. Bij een overlijden moet u een aantal belangrijke zaken regelen. Wij staan dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar om u daarbij te ondersteunen. Met de steun en de deskundigheid van onze medewerkers zorgen wij voor antwoorden op al uw vragen. Wij vinden het onze taak om voor u rust te creëren en te bewaren in een emotionele periode.

Wilt u meer informatie, of wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek?

Belt u ons gerust op 0180 - 52 22 55. U kunt ook gebruik maken van  het contactformulier van deze website.

Stoppelenburg Uitvaartverzorging – Wij zijn er voor ú

bottom of page