top of page

René de Jonge

Uitvaartbegeleider

Een afscheid met vrienden

 

Een kleine, stenen trap bedolven onder natte bladeren leidt naar de voordeur. Een vrouw doet open. Ze heeft een krachtige uitstraling, ondanks het verdriet van het verlies van haar man een paar uur eerder. Haar man was vrachtwagenchauffeur. De vitrinekast in de woonkamer is gevuld met miniatuur vrachtwagens. Daarnaast staat een leeg bed, met de pantoffels er nog voor.

Onvoorwaardelijke steun

 

De vrouw en haar overleden man hadden geen kinderen. Wel een grote vriendengroep. Daar was de man ook zeer geliefd en zijn overlijden valt hen zwaar. Afscheid nemen de vrouw en de vrienden samen, in de familiekamer. Wanneer de massief houten uitvaartkist gesloten wordt, heerst er serene stilte. Hier en daar een snik. En bovenal onvoorwaardelijke steun.

 

Een dierbare herinnering blijft over

 

Tranen vloeien wanneer de vrouw en vriendengroep de kist naar de rouwwagen dragen. Een indrukwekkende Cadillac uit 1968. Een persoonlijk eerbetoon aan een fervent autoliefhebber. De deuren sluiten. De vrienden omhelzen elkaar, de vrouw in het midden. Een leegte blijft achter. Maar dit warme, persoonlijke eerbetoon maakt een waardige herinnering aan een onvervangbare man en vriend.

 

Persoonlijke elementen maken van een uitvaart een blijvende herinnering. René helpt u hier graag bij.

 

Ontdek wat René de Jonge voor u kan betekenen

Afscheid nemen is voor iedereen anders. Onze medewerkers vertellen hun verhaal
bottom of page