top of page
pexels-karolina-grabowska-4195501 (1).jpg

Coördinator Bedrijfsbureau

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als jij ’s ochtends binnenkomt zie je de overlijdensmeldingen van vandaag. Het wordt een drukke dag waarin meerdere uitvaarten en rouwbezoeken ingepland moeten worden. Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is dat nabestaanden zich persoonlijk gehoord en geholpen voelen in een voor hen emotionele periode. Jij zorgt ervoor dat zij niets merken van de hectiek achter de schermen. Je werkt samen met ons team van uitvaartverzorgers, facilitair medewerkers, gastdames en chauffeurs en probeert een planning te maken waarin iedereen optimaal kan werken. Daarbij raak je de wensen van de families uiteraard niet uit het oog! Doordat jij het overzicht weet te bewaren kun je goed inspelen op plotselinge veranderingen in de planning. Jij bent de spil in onze planning en draagt bij aan de belofte van Stoppelenburg: een afscheid van hoge kwaliteit met oprechte zorg.

 

Jouw functie

 

Binnen de functie Coördinator Bedrijfsbureau staan drie onderwerpen centraal: klantcontact, plannen en administratie. Vanaf het eerste contactmoment met de nabestaanden tot de coördinatie van de uitvaart en de financiële afhandeling, speel jij een essentiële rol. Jij bent dagelijks op de achtergrond bezig met verschillende uitvaarten.

 

Klantcontact

 

Het eerste contactmoment met de nabestaanden verloopt via jou als Coördinator Bedrijfsbureau. Je staat hen telefonisch te woord en verzamelt de eerste informatie tot de uitvaartverzorger het contact met de nabestaanden overneemt.

 

Plannen

 

Je reserveert beschikbare ruimtes optimaal, plant collega's in voor uitvaarten, aulaplechtigheden, condoleances, catering, vervoer en thuiscontroles.

 

Administratie

 

Je beheert onze agenda, onderhoudt contacten met leveranciers, plant bestellingen, controleert inkoopfacturen en verzorgt financiële administratieve werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat alle gegevens van de uitvaart volledig en juist in het dossier staan, waarbij je regelmatig controleert op volledigheid.

 

Wie ben jij?

 

Je bent geschikt voor de rol van Coördinator Bedrijfsbureau als je beschikt over HBO werk- en denkniveau, ervaring hebt met MS Office applicaties (Word, Excel, Outlook, Teams) en op zoek bent naar een baan waar klantcontact, plannen, regelen en administratie centraal staan. Je bent woonachtig binnen een straal van 40 km van onze uitvaartlocatie in Krimpen aan den IJssel.

 

Als Coördinator Bedrijfsbureau ben je een echte multitasker met een flexibele en oplossingsgerichte instelling. Stressbestendigheid is een vereiste, je bent oplossingsgericht, positief kritisch en hecht waarde aan kwaliteit. Je voelt je thuis in een organisatie die continu in beweging is en kunt goed omgaan met emotionele omstandigheden van de nabestaanden.

 

Wat wij bieden

 

Als Coördinator Bedrijfsbureau bij Stoppelenburg Uitvaartverzorging ontvang je een salaris volgens de cao uitvaartbranche (schaal 6) voor 40 uur per week. Je start met een tijdelijk contract van 12 maanden met kans op een vast dienstverband. Een mobiele telefoon, goede pensioenregeling, persoonlijk inwerktraject en begeleiding op de werkvloer zijn inbegrepen. Jouw werkplek, het bedrijfsbureau, bevindt zich in uitvaartcentrum De Olm aan de Populierenlaan te Krimpen aan den IJssel. Je wordt onderdeel van een hecht team van bevlogen, gedreven en betrokken collega's.

 

bottom of page