Stoppelenburg Uitvaartverzorging in Kaatsheuvel

Bij overlijden komen er in korte tijd veel zaken op u af. Dan is het goed te weten dat Stoppelenburg Uitvaartverzorging uit Kaatsheuvel e.o. op die momenten veel zaken voor u uit handen neemt en bovenal voor u de rust bewaart.

Samen met u als familie  regelen wij tot in de puntjes en met oog voor detail de uitvaart van uw dierbare. Een uitvaart waarin uw wensen te alle tijden centraal staan.

Begrafenis of crematie in Kaatsheuvel e.o.

Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, kerkelijk of niet-kerkelijk, Stoppelenburg Uitvaartverzorging zorgt voor de perfecte invulling van uw wensen. De begrafenis kan zowel op de algemene begraafplaats plaatsvinden als op ieder andere begraafplaats in de regio. Ook een crematie in de nabijgelegen crematoria behoort tot de mogelijkheden.

Kwaliteit in uitvaart

Kwaliteit is voor Stoppelenburg Uitvaart uitermate belangrijk. Deze kwaliteit garanderen wij u met het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit keurmerk keurt ons regelmatig op alle vlakken van het uitvaartvak en geeft u de garantie dat alles wat wij doen vakkundig geregeld is.

Meer informatie of een uitvaart offerte?

Wilt u meer informatie over Uitvaarten in Kaatsheuvel e.o. of een vrijblijvende prijsopgaaf? Neem dan direct contact met ons op.

Uw uitvaartbegeleider Cees Kamsteeg

Al jarenlang is Cees Kamsteeg een bekend gezicht in Kaatsheuvel e.o.

Vele families heeft hij in uw omgeving mogen bijstaan. Na een verandering qua bedrijf heeft hij vorig jaar een familie bedrijf overgenomen in de regio Krimpen aan den IJssel, samen met zijn huidige compagnon Corneel Krijgsman.

Omdat Cees nog steeds veel gevraagd wordt in Kaatsheuvel e.o. en daarnaast hier ook nog steeds woonachtig is, is er besloten om de werkzaamheden te blijven voortzetten en de families te blijven bijstaan in de voor hen zo moeilijke periode. Dit met ondersteuning van een vakkundig team dat hem hierbij assisteert.

Binnenkort volgt er meer informatie

 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging – Wij zijn er voor ú

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS