top of page

Ook in Kaatsheuvel verzorgt Stoppelenburg uitvaarten

 

Stoppelenburg kent u als een bedrijf dat midden in de regio staat. Dan denkt u waarschijnlijk aan de Krimpenerwaard en Krimpen aan den IJssel, maar onze roots liggen ook in Kaatsheuvel. Het familiebedrijf Stoppelenburg heeft ook een link met de gemeente Loon op Zand. Dit komt omdat mede-eigenaar Cees Kamsteeg hiervandaan komt en er nog steeds woont. Door de jaren heen heeft hij vele families bijgestaan bij het verlies van een dierbare. Stoppelenburg weet daarom ook in Kaatsheuvel een mooie en waardige uitvaart te verzorgen.

 

De eigenheid van elke uitvaart

 

Elke uitvaart is uniek in dat het levensverhaal van de overledene erin naar voren moet komen. Diens karakter bepaalt de richting van de plechtigheid. Dit eerbiedige afscheid is het begin van een lang rouwproces. Wij zullen altijd de wensen die uw dierbare heeft opgeschreven honoreren. Advies en suggesties van onze kant vormen de basis van een mooie samenwerking met u. Ook in tijden van corona weten wij een eerbiedige ceremonie neer te zettten.

 

Verantwoord bijwonen

 

COVID-19 heeft de uitvaartwereld op zijn grondvesten doen schudden. Maar Stoppelenburg zou Stoppelenburg niet zijn als wij daar geen oplossing voor hebben. Regelgeving verandert constant en het is onduidelijk wat er wel en niet mag op een uitvaart. De oplossing is een uitvaart met beeld dat online wordt gestreamd zodat alle betrokkenen de plechtigheid kunnen meemaken, ongeacht of ze fysiek naar de begrafenis kunnen komen of niet. Ervaren cameramannen en software-experts bereiden een videoverslag voor van de uitvaartplechtigheid. Online kunnen genodigden inloggen en meekijken. Na afloop kan van de hele ceremonie een gemonteerde film gemaakt worden. Informeer bij Stoppelenburg voor meer informatie.

 

Uw helpende hand in Kaatsheuvel

 

Stoppelenburg Uitvaartverzorging is een bedrijf uit de regio Krimpen a/d IJssel, maar door mede-eigenaar Cees Kamsteeg zijn wij nog steeds actief in Kaatsheuvel. Cees staat midden in de samenleving in Loon op Zand en kent veel families. Daarom is Stoppelenburg dé partij om uw uitvaart te verzorgen. Wij zullen het persoonlijke verhaal van uw dierbare met eerbied weten te brengen. Hoe u of uw geliefde de uitvaart ook invulling wilt geven, Stoppelenburg biedt maatwerk en denkt mee. Behoudend, vernieuwend, hip of alternatief; het deert niet, de uitvaartverzorgers van Stoppelenburg stellen hun kennis ter beschikking.

Uw uitvaartbegeleider Cees Kamsteeg

 

Al jarenlang is Cees Kamsteeg een bekend gezicht in Kaatsheuvel e.o.

Vele families heeft hij in uw omgeving mogen bijstaan. Na een verandering qua bedrijf heeft hij vorig jaar een familie bedrijf overgenomen in de regio Krimpen aan den IJssel, samen met zijn huidige compagnon Corneel Krijgsman.

 

Omdat Cees nog steeds veel gevraagd wordt in Kaatsheuvel e.o. en daarnaast hier ook nog steeds woonachtig is, is er besloten om de werkzaamheden te blijven voortzetten en de families te blijven bijstaan in de voor hen zo moeilijke periode. Dit met ondersteuning van een vakkundig team dat hem hierbij assisteert.

bottom of page