Stoppelenburg is trotse houder van het Keurmerk UitvaartzorgIn ons land is een groot aanbod aan uitvaartondernemingen. Het Keurmerk Uitvaartzorg is in het leven geroepen om de uitvaartbranche kwalitatiever te maken. Zodat het voor nabestaanden gemakkelijker wordt om snel een goede keuze te maken voor een bedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat alsook een uitvaartonderneming die bij hen past. Uitvaartondernemers met het Keurmerk hebben een uitgebreide kwaliteitscontrole ondergaan. Bovendien verplicht het ons om de kwaliteit van de dienstverlening op peil te houden.


Verzekerd van een uitstekende dienstverlening

Stoppelenburg is trotse houder van het Keurmerk Uitvaartzorg. Hiermee is voor consumenten in één oogopslag zichtbaar dat ons bedrijf aan hoge kwaliteitseisen voldoet. En dat vinden wij belangrijk, want wij leveren niet alleen maatwerk, maar willen onze klanten ook de rust bieden dat zij met een betrouwbare en integere uitvaartverzorger in zee gaan.


Er zijn zes zekerheden die houders van het Keurmerk moeten garanderen en waar wij ons graag aan conformeren:


1. We maken duidelijke afspraken over de uitvoering: alle gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd.

2. Onze kostenbegroting is transparant en kan binnen 24 uur worden gepresenteerd.

3. Stoppelenburg garandeert een correcte uitvoering van de uitvaart.

4. Gekwalificeerd personeel: wij zetten alleen bekwame uitvaartverzorgers in.

5. Klachtenafhandeling: wij doen er alles aan om klachten snel en adequaat op te lossen. We verwijzen door naar Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen als we er samen niet uitkomen.

6. Klanttevredenheid: wij vragen na elke uitvaart hoe onze klanten de samenwerking met Stoppelenburg hebben ervaren. Op die manier kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.


Kwaliteit in de uitvaartbranche

Bij Stoppelenburg weten we hoe zwaar de periode is rondom een uitvaart. Wij vinden het belangrijk dat onze begeleiding daarom altijd op de best mogelijke manier plaatsvindt. Op basis van vertrouwen en altijd met oprechte interesse. Zodat we een afscheid samenstellen dat perfect aansluit op de wensen van onze klant. Of u nu kiest voor Stoppelenburg of een andere uitvaartverzorger, kwaliteit in de uitvaartbranche moet wat ons betreft altijd centraal staan. Het Keurmerk Uitvaartzorg is een garantie dat u in goede handen bent. En dat is in een kwetsbare en emotionele tijd juist heel belangrijk.