top of page

Een uitvaart met aandacht voor uw verhaal

Stoppelenburg Uitvaartverzorging vindt het belangrijk dat het afscheid weerspiegelt wie een overledene was. In onze ontmoetingen geven we een uitvaart daarom persoonlijk vorm. Of u nu een traditioneel afscheid wenst of liever voor moderne rituelen kiest. Wij luisteren goed naar uw wensen en nemen uw levensverhaal als basis voor alle keuzes. Zo wordt het afscheid een emotionele, maar dierbare herinnering. 

Uw levensverhaal is  het uitgangspunt voor de best passende uitvaart

Wij staan voor u klaar

Afscheid nemen van een dierbare is emotioneel zwaar. De uitvaart markeert het begin van een leven zonder de ander en betekent vaak ook het begin van de rouwverwerking. Stoppelenburg Uitvaartverzorging is er om u te begeleiden tijdens deze intense periode. Op basis van vertrouwen, oprechte interesse en veiligheid bieden wij u een unieke en waardevolle uitvaart. Zodat u ondanks het verdriet uiteindelijk los kunt laten.

Onze mensen
249e87dfde125f32dc19d0ea7596c01b_edited_edited.jpg
BureauAPS-Stoppelenburg-19_edited.jpg

Een uitvaart met
een moderne twist

Een traditionele uitvaart past niet bij u. Liever pakt u het wat moderner aan. Een rouwauto in een felrode kleur, wijn en een bitterbal in plaats van koffie en cake of live orkestmuziek: u laat u graag inspireren door creatieve mogelijkheden. Het belangrijkste is dat het afscheid volledig past bij hoe de overledene was.

Laat u inspireren
bottom of page