Frank Snoei

Uitvaartbegeleider

Regie in eigen handen

 

Ogenschijnlijk monter zit ze op de rand van haar bed. “Ik heb u gebeld, omdat ik niet lang meer te leven heb. Ik wil dat alles in detail wordt besproken, zodat het straks precies gaat zoals ik dat wil.” Een gesprek zoals dat steeds vaker voorkomt. Mensen houden graag de regie in eigen hand. Voor zichzelf, maar ook zodat er geen vraagstukken meer zijn voor de nabestaanden, als het zover is.

 

Een kleurrijke wens
 

Vlak achter het voeteneind van haar bed staat een tafeltje. Op het tafeltje staat een smalle vaas met daarin een oranje gerbera. “Die vind ik mooi,” knikt ze. “Daar moet iets mee gebeuren, met gerbera’s. Het hoeft niet per se oranje te zijn. Dat laat ik verder aan de nabestaanden over.”

 

“Wilt u een mooie, felgekleurde gerbera voor Marijke meenemen?”, staat er nog geen drie maanden later als laatste zin onder aan de rouwkaart.

 

Met oog voor detail
 

Aan het eind van de plechtigheid loopt een groep van zo’n 120 mensen langs de witte uitvaartkist. Iedereen draagt een felgekleurde gerbera bij zich en plaatst deze bij het passeren op de kist. Ondanks alles is het een gezellig samenzijn. Na afloop maken we samen met de medewerkers van het crematorium twee mooie boeketten van alle gerbera’s en overhandigen deze aan de dochters van Marijke.

 

Wat in de eerste instantie details lijken, blijken doorgaans belangrijke punten op de agenda voor een overweldigende gebeurtenis als een uitvaart. 

Door uit te spreken hoe u wenst dat uw eigen uitvaart zal verlopen, bespaart u uw nabestaanden lastige vraagstukken. Frank denkt met u mee. 

 

Ontdek wat Frank Snoei voor u kan betekenen

Wij dragen met trots het Keurmerk Uitvaartzorg

Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Populierenlaan 122a
2925 CV Krimpen a/d IJssel

Privacybeleid

  • Facebook
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram

Krimpen aan den IJssel

Uitvaartcentrum De Olm

Olm 8a 

2925 CJ Krimpen a/d IJssel

0180 - 52 22 55

Lekkerkerk

Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Burg. Van der Willigenstraat 37b 2941 ES Lekkerkerk

0180 - 66 36 44

Schoonhoven

Uitvaartcentrum Linquenda

Groene Singel 14

2871 TA  Schoonhoven

0182 - 38 22 31

Stolwijk

Aula Hoflaan

Hoflaan 6

2821 XD  Stolwijk

0182 - 38 22 31

In samenwerking met Bureau APS