top of page

Cees Kamsteeg

Algemeen directeur

Een te vroeg afscheid

De telefoon gaat, mijn collega Gertjan belt me op of ik even naar beneden wil komen voor een nieuw overlijden. Het is een jonge man die plotseling is overleden. We nemen dit overlijden samen door en zijn ontdaan door het plotselinge overlijden.

Met een lach en een traan

Aangekomen bij het woonhuis tref ik een verslagen familie aan. We nemen de tijd en ik luister naar wat de familie heeft meegemaakt. Later nemen we samen de uitvaart door en stellen we de rouwkaart op. Dit gaat gepaard met een lach en een traan. Mooi om te zien hoe sterk deze familieband is.

 

 

Tastbaar afscheid

Op de ochtend van de begrafenis tref ik niet alleen voorbereidingen met mijn collega’s, maar ook met een videograaf. Deze zal de uitvaart vastleggen, waaronder met een drone. Zo zal het afscheid tastbaar blijven, ook voor de jonge kinderen die zich de uitvaart van hun vader niet meer zullen herinneren. Fijn dat dit zo kan. 

Een prachtige dienst

De kerk is vol, een troostbare en fijne gedachte dat er zoveel mensen zijn gekomen om hun steun te betuigen. De spanning is voelbaar. Er worden prachtige woorden gesproken, woorden waar ik zelf toch ook stil van word en daardoor soms moet zoeken om je op de juiste manier te blijven uiten. Die avond rij ik naar huis, dankbaar kijk ik terug op deze dag waarin alles goed is gegaan en we als team hebben kunnen zorgdragen voor een mooi laatste afscheid.

Met rust en ruimte in iedere stap, begeleidt Cees u door deze lastige periode om tot een mooi afscheid te komen.

 

Bel ons en maak kennis met Cees Kamsteeg

IMG_0369_edited.jpg
bottom of page